Sensual Summer Weekend in Athens 2023 - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Sensual Summer Weekend in Athens 2023

εισιτηρια εδω


Από τις 7-9 Ιουλίου 2023, θα βρισκόμαστε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου για να ζήσουμε μια μοναδική χορευτική εμπειρία.


Μαζί με εσάς θα παρευρεθούν και πάνω από 40 χορευτές από όλο τον κόσμο, μοναδικοί στο είδος τους και με παραστάσεις στα μεγαλύτερα χορευτικά latin events παγκοσμίως. Ανάμεσά τους οι Ronald y Alba (Ισπανία), Chiquito(Δομινικανή Δημοκρατία), Magda y Valeria (Ιταλία/Πολωνία), Sara Lopez (Ισπανία), Leo & Estefania (ΗΠΑ/Ισπανία), Yuri Colucci & CCrew (Ιταλία) και πάρα πολλοί άλλοι! Επίσης για ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα θα έχουμε ένα εκρηκτικό LIVE από τον ESME! Ο Esme είναι τραγουδιστής, παραγωγός και συνθέτης μερικών από των μεγαλύτερων bachata hits παγκοσμίως και το event μας είναι μόνο ένας σταθμός στο World Tour του! (Αυστραλία, ΗΠΑ, Μεξικό, Τουρκία, Τσεχία είναι μερικές από τις χώρες που θα επισκεφθεί).


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια του έχουν πάνω από 60.000.000 plays, ενώ θα παρουσιασει και το νέο του δίσκο με τίτλο 'Game Over'.


Ένα τριήμερο γεμάτο με μαθήματα χορού κατά τη διάρκεια της ημέρας, parties & shows κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή καλύτερα μέχρι το επόμενο πρωί, πάντα με την συντροφιά των καλύτερων DJs της latin σκηνής!


Bachata, Salsa, Kizomba, Cubana, Reggaeton, Heels, Commercial, είναι τα ονόματα μερικών χορών, από τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε!


Είστε έτοιμοι να χορέψετε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες; Μπορείτε να το κάνετε στα social parties μας φυσικά!


Ετοιμαστείτε για το Sensual Summer Weekend – EPIC Edition!


Είτε χορεύεις είτε όχι, αυτό το event δεν μπορείς να το χάσεις!


Sensual Summer Weekend in Athens /

7-9 Ιουλίου 2023 / #NotAnotherBachataEvent !


SENSUAL SUMMER WEEKEND by LATINARIO EVENTS


Website - Latinario Official Website

Instagram - Latinario / Sensual Summer Weekend

Facebook Page - Latinario Travel & Events

Event - Sensual Summer Weekend in Athens


Με την αγορά του εισιτηρίου συμφωνείτε με την Πολιτική Εισιτηρίων Latinario Events - Tickets Policy

 

Κατηγορίες εισιτηρίων (προσαύξηση κάθε μήνα)


1. FULL PASS (τριήμερο) - Πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, shows, social parties, την LIVE συναυλία του ESME ΚΑΙ για τις 3 ημέρες συνολικά

2. VIP PASS (τριήμερο) - Πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, shows, social parties, την LIVE συναυλία του ESME, ΚΑΙ για τις 3 ημέρες συνολικά. Διακεκριμένη θέση μπροστά στην σκηνή κατά την διάρκεια των μαθημάτων, καθώς και στην διάρκεια των shows (1-5 σειρά). Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

3. SHOWS & SOCIAL PARTIES PASS (τριήμερο) - Πρόσβαση σε όλα τα shows, social parties, την LIVE συναυλία του ESME ΚΑΙ για τις 3 ημέρες συνολικά

4. SOCIAL PARTIES PASS (τριήμερο) - Πρόσβαση σε όλα τα social parties, την LIVE συναυλία του ESME, ΚΑΙ για τις 3 ημέρες συνολικά


Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδήλωσης 7/8/9 Ιουλίου 2023


Registration Desk Open Hours : 12.00 - 18.00 & 21.00 - 02.00


Μαθήματα (workshops) : 12.00 - 18.00

Shows : 22.00 - 24.00

Parties : 00.00 - πρωί ! 

*Η LIVE συναυλία του ESME θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/7/23


Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λεπτομερώς εώς 2 εβδομάδες πριν την έναρξη της εκδήλωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town