ΜΩΖΑΪΚ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΜΩΖΑΪΚ


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

4 μήνες μετά την πρώτη της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, η μπάντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επιστρέφει για το encore αυτή τη φορά στο Principal Club Theater τo Σάββατο 6 Μαΐου!


Ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρων Τσουράπης και ο Στέλιος Φράγκους, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου “καπετάνιου” και μέντορα Νίκου Πορτοκάλογλου, μας συστήνονται πλέον επισήμως με το κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ και μας προσκαλούν για μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά στη Θεσσαλονίκη.


Οι Μωζάικ έρχονται με φόρα και διάθεση, με ένα setlist - “μωσαϊκό” όπου indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, balkan και παραδοσιακά, Duran Duran και Ξυλούρης, 50Cent και ρεμπέτικο συνδυάζονται μέσα από καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις και τα φωνητικά του Βύρωνα Τσουράπη, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Φραγκούς που εκτελούν και χρέη frontman.


Σάββατο 6 Μαΐου, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Λάμπης, ο Θανάσης, ο Βύρωνας και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, μας υποδέχονται στο Principal Club Theatre!


Οι Μωζάικ είναι:

Γιάννης Δίσκος - κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά

Δημήτρης Καζάνης - βιολί, φωνητικά

Λάμπης Κουντουρόγιαννης - φωνή, ηλεκτρική κιθάρα

Θανάσης Τσακιράκης - ντραμς, φωνητικά

Βύρωνας Τσουράπης - φωνή, μπάσο

Στέλιος Φράγκους - φωνή, πλήκτρα


INFO

Principal Club Theater (Πρώην αποθήκη Μύλου), Θεσσαλονίκη

Ανδρέου Γεωργίου 56, τηλ. 2310 510081


Σάββατο 6.5.2023, Έναρξη: 22.00


Προπώληση:15€ σε φυσικά σημεία προπώλησης, viva.gr και στο ταμείο του χώρου


Φυσική προπώληση: Public Stores σε Τσιμισκή 24, Ποσειδώνος 30 (Πυλαία), Λαγκαδά 341, (Σταυρούπολη), Νέα Δυτική Είσοδος Κωλέττη (Σταθμος) και Mediterranean Cosmos, Σάρωθρον Καφέ - Μπαρ (Κατούνη 17, Λαδαδίκα), Διώροφον Καφέ - Μπαρ (Κερασούντος 81, Καλαμαριά), Ηλιοτρόπιο Καφέ (Πλ.Ναυαρίνου 14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town