Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη φωνή σας! - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη φωνή σας!


Εκδήλωση ενδιαφέροντος


Το Εργαστήριο Τραγουδιού σας προσκαλεί να να αναπτύξετε τις φωνητικές σας ικανότητες με ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη μουσική τέχνη.


Θα αναπτύξετε τις ακουστικές σας ικανότητες, θα μελετήσετε τις δομές του τραγουδιού, θα εξασκηθείτε σε βασικό παίξιμο πληκτροφόρου οργάνου, θα βελτιώσετε την κινησιολογία και την τοποθέτηση της φωνής σας, θα εξασκηθείτε σε χορωδία και θα δημιουργήσετε ένα προσωπικό ρεπερτόριο τραγουδιών, προσαρμοσμένο στα δικά σας μουσικά ενδιαφέροντα και το στυλ σας. Επιπλέον, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στη θεωρία της μουσικής, στο σολφέζ και στην ανάπτυξη των ακουστικών σας ικανοτήτων, καθώς και στον τρόπο ανάλυσης και εκτέλεσης των τραγουδιών.


Είτε είστε αρχάριος, είτε επαγγελματίας της Show Business, θα πάτε ένα βήμα παραπάνω.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε τη δική σας ακρόαση ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα μαθήματα και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.


Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με τον εκπαιδευτή μας και να διαπιστώσετε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ταλέντο σας.


Η έναρξη των μαθημάτων είναι στις 2 Μαΐου, μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να βρείτε τον δρόμο σας στον μαγικό κόσμο της μουσικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town