Οι «Αθηναίοι» έρχονται στη Βαμβακού! - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Οι «Αθηναίοι» έρχονται στη Βαμβακού!


Τι θα λέγατε αντικρίζοντας τη σκληρή πλευρά της πόλης σε μια ασπρόμαυρη εικόνα ενταγμένη σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο; Άσπρο και μαύρο από τη μία, πράσινο, γαλανό, χρώμα και ένταση από την άλλη. Πόσες πολλές αντιθέσεις μπορείς να παρατηρήσεις σε μια υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας; Πόσο έντονες είναι οι διαφορές της ζωής στην πόλη με την αναγέννηση της υπαίθρου; Μία βόλτα στα σοκάκια της Βαμβακούς, στις πλαγιές του Πάρνωνα, το φθινόπωρο που πλησιάζει, θα σας δώσει τις απαντήσεις και θα σας οδηγήσει σε νέες εικαστικές ανακαλύψεις!

Η 8η Τέχνη έρχεται στη Βαμβακού και σε επιλεγμένα σημεία του χωριού θα βρείτε μοναδικά φωτογραφικά έργα του Σωκράτη Μπαλταγιάννη. Η Vamvakou Revival και το Athens Photo World ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν στα 900μ. υψόμετρο, στο βουνό του Πάρνωνα, μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας γεμάτη αντιθέσεις, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς με την υποστήριξη του Stavros Niarchos Foundation.

Η έκθεση ανοίγει στο κοινό το Σάββατο 05/09, στις 20:00, όποτε και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της. Ο ίδιος ο φωτογράφος θα βρεθεί μαζί μας στο χωριό και θα μας μιλήσει για την έκθεση και τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town