Quotidian life - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Quotidian life


Ζούσα σε μια υπέροχη πόλη, φυσικά με οδηγούσε στη φωτογραφία του δρόμου και απεικονίζω την κιουδική ζωή στην απλούστερη μορφή της. Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον τομέα της φωτογραφίας, δούλεψα σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα του στυλ. Σε ένα σημείο, βαρέθηκα που δεν μπόρεσα να απεικονίσω τη διάθεση της «στιγμής».

Προκειμένου να δώσω μια πιο αυθεντική πινελιά στη δουλειά μου, τολμηρή και αμφισβητώντας τους κανόνες, άρχισα να επεξεργάζομαι τις εικόνες μου για να το κάνω λίγο πιο μυστηριώδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνδυάζω απλές στιγμές της ζωής με το μυαλό μου, καταλήγοντας σε στυλ «δημιουργικής φωτογραφίας δρόμου», εξ ου και το όνομα της σειράς μου «Quotidian Life».

Ένα μέρος της δουλειάς μου ως «δημιουργικός φωτογράφος του δρόμου» είναι να φέρνω αυτήν την καθημερινή ζωή σε έναν κόσμο φαντασίας, κάτι που σχετίζεται με την αφαίρεση. Αυτό δημιουργεί μια δυαδικότητα, ένα παράδοξο. Το παράδοξο της συνηθισμένης ζωής σε ένα σύμπαν που υπάρχει μόνο στη φαντασία κάποιου που μπορεί κυριολεκτικά να είναι οτιδήποτε αλλά να μπορεί να συσχετιστεί.

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη,
Παρασκευή: 6:00 μ.μ. έως 9:30 μ.μ.
Σάββατο: 12:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ.
Κυριακή & Πέμπτη: Κλειστά

blank wall gallery
Οδός Φωκίωνος Νέγρη 55
11361 - Αθήνα - Ελλάδα
[p] +30 211 4052138
[m] +30 694 3868 124
info@blankwallgallery.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town