Mask οf Prospero Live at six d.o.g.s - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Mask οf Prospero Live at six d.o.g.s


5 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του ντεμπούτου τους "The Observatory", οι Mask of Prospero ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του.

Oι Mask of Prospero είναι μια Modern Progressive Metal μπάντα από την Αθήνα. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Κοντούλη και τον Πάνο Κοτταρά το 2014 και κυκλοφόρησε το πρώτο του EP "In Absence" αργότερα την ίδια χρονιά. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, το συγκρότημα αποτελείται πλέον από τους Χρήστο Κοντούλη-Vocals, Πάνο Κοτταρά & Νίκο Λέτσιο-Guitars, Βασίλη Περράκη– Bass και Ελένη Νότα - Drums.

Με το ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 από την Symmetric Records του παραγωγού τους Bob Κατσίωνη (Firewind, Outloud), ανέδειξαν τον μοναδικό τους ήχο, ο οποίος εναλλάσσεται ανάμεσα σε βαριά djenty, πολυρυθμικά σημεία και συναισθηματικά ατμοσφαιρικά περάσματα, υπό το φως ενός λυρικού concept, που εμπνέεται από την σύγχρονη κοινωνία και την ανθρώπινη προκατάληψη. Τα φωνητικά παίζουν εκκεντρικό ρόλο στον ήχο τους, πότε brutal άλλοτε καθαρά μελωδικά, κατάλληλα προσαρμοσμένα για οπαδούς συγκροτημάτων όπως οι TesseracT, The Ocean Collective και Architects.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, οι Mask of Prospero άνοιξαν συναυλίες των Wolfheart και Thy Art Is Murder, ενώ εμφανίστηκαν και στη σκηνή του Schoolwave 2018.

Six D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8
Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town