Κασσάρας Βασίλης: "Μοίρες" - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Κασσάρας Βασίλης: "Μοίρες"



Λίγα λόγια για το βιβλίο 

 «Ούλοι μας τη συναντάμε τη Μοίρα μας και όχι μία, αλλά πολλές φορές στη ζήση μέσα και οι περσότεροι λίγη της δίνουμε τη σημασία που της αξίζει, αλλά και την ευκαιρία να μας πει τα όσα πρέπει… χαμένη ευκαιρία πες το μαθές…»


Με τη Μοίρα τους συναντήθηκαν και οι γυναίκες του βιβλίου, προσπαθώντας να πάρουν αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν ό,τι τους έφερε το τυχερό τους, ή οι επιλογές τους.


Αναστασία, Πολύμνια, Λούκα, Τασώ, Βασιλική… Δέκα γυναίκες, όλες της ίδιας οικογένειας που αγαπούν, μισούν, παντρεύονται, απατώνται, δολοφονούν ενώ στέκονται απέναντι στη Μοίρα τους, ορθώνοντας ανάστημα, ανταποκρινόμενες στα όσα θηλυκά αρχέτυπα: της πλανεύτρας, της μάνας, του θύματος, του αρπαχτικού!


Λίγα λόγια για τον Κασσάρα Βασίλη

O Βασίλης Κασσάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε  διαβάζοντας αδιακρίτως οτιδήποτε, ακόμα και τις οδηγίες χρήσης των  απορρυπαντικών. Σπούδασε δημοσιογραφία (με εξειδίκευση στο διεθνές  ρεπορτάζ) και σεναριογραφία. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος επί σειρά ετών,  χρησιμοποιώντας κυρίως το ψευδώνυμο Βασίλης Στρατής, τόσο στην  ηλεκτρονική δημοσιογραφία -τηλεόραση και ραδιόφωνο ως ρεπόρτερ,  συντάκτης και εκφωνητής ειδήσεων, όσο και στην έντυπη -ως αρθρογράφος,  μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει τις επαγγελματικές του επιλογές, προκειμένου "να αποκτήσει ζωή". Αν και η πόλη καταγωγής του είναι η   Λιβαδειά Βοιωτίας, ζει στην Αθήνα, ελπίζοντας να μετακομίσει μόνιμα στα   Κύθηρα, τα οποία και τελικά βρήκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town