Μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις 2020-2021 - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις 2020-2021


Φέτος στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών συμπληρώνουμε 30 χρόνια λειτουργίας και 10 χρόνια εκπαιδευτικών προγραμμάτων! Όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάσαμε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα με βασικούς άξονες  τη  γνώση, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία και τελικά τη σύνδεση.


Η  δική σας συμμετοχή και αλληλεπίδραση μας κάνει να πηγαίνουμε πάντα ένα βήμα μπροστά μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της χρονιάς που ξεκινάει.


Για το 2020-21 σας καλούμε να συμμετέχετε στα εκπαιδευτικά προγράμματα που εσείς ξεχωρίσατε από τη δεκαετία 2010-2020. Ανασχεδιασμένα, είτε σε ψηφιακές πλατφόρμες, είτε στο φυσικό χώρο του Μουσείου, θα είναι μπροστά σας για να συμμετέχετε live ή για να τα κατεβάσετε και να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς θέλετε!


Οι δράσεις μας ξεκινούν τον Οκτώβριο 2020 και θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο 2021.


Μέσα από το site μας δείτε όλες τις Best Of δράσεις μας για σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες και κάνετε ηλεκτρονικά την κράτησή σας ή κατεβάστε τα διαθέσιμα video!


*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν!

*Σας ενημερώνουμε ότι ως μέτρο πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19, για όλες τις σχολικές και οικογενειακές  δράσεις που έχουν προγραμματιστεί τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.


όλες τις  Best Of δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών στο otegroupmuseum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town