Έυα Λαμπροπούλου: “Με λένε Εύα” - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Έυα Λαμπροπούλου: “Με λένε Εύα”


Λένε πολλοί ότι η ποίηση της φωτογραφίας είναι η σιγή της.

Οι φωτογραφίες δεν βγάζουν λέξεις, δεν γνωρίζουν από ήχους, έχουν όμως η κάθε μια μέσα τους και έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο που μιλάει μέσα από την δύναμη της εικόνας.

Η εικόνα έτσι έχει την δική της γλώσσα που όσο βουβή και αν μοιάζει, τόσο δυνατά μπορεί να εκφράζεται και να φωνάζει μέσα από την μαγεία του κάθε «κλικ» που κλειδώνει τη στιγμή μες στο φακό.

Η ποίηση του κάθε ξεχωριστού κόσμου που κλείνεται σε μία φωτογραφία εκφράζεται έτσι μέσα από την κάθε εικόνα, εκεί όπου περιέχονται όλες αυτές οι λέξεις που δεν λέγονται όμως φτάνουν τόσο έντονες στα μάτια μας και από εκεί στην καρδιά μας.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της Εύας Λαμπροπούλου, έχει κανείς την εντύπωση ότι πρόκειται για ακριβώς μία τέτοια περίπτωση. Μία ποιήτρια της φωτογραφικής τέχνης που μέσα από τις εικόνες της μιλάει και δίνει φωνή στις στιγμές που απαθανατίζει στα κλικ της.

Η Εύα Λαμπροπούλου συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό παρουσιάζοντας μέρος του φωτογραφικού έργου της. Πρόκειται για φωτογραφίες που λήφθηκαν την τετραετία 2016-2019, με θέματα πορτρέτα, γυμνό και φωτογραφία δρόμου.

Info

“Με λένε Εύα”

1η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: της ΕΥΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επιμέλεια Έκθεσης: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΟΣ

Εγκαίνια: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 19:30

Διάρκεια: 7 έως 12 Μαρτίου 2020

Ημέρες/Ώρεςλειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη, 18:00—21:00

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ)
Πόντου 12, μετρό Μέγαρο Μουσικής
Τηλ: 210 8228131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town