Γιώργος Δεδούσης «Τα αεροπλάνα που φεύγουν» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Γιώργος Δεδούσης «Τα αεροπλάνα που φεύγουν»



«Τα αεροπλάνα που φεύγουν» είναι το καινούριο digital single του Γιώργου Δεδούση, το οποίο υπόσχεται να μας ταξιδέψει. Έπειτα από το τραγούδι του «Χιδεολογία», o Γιώργος Δεδούσης παρουσιάζει το πρώτο του μουσικό βίντεο, ισορροπώντας μουσικά μεταξύ ροκ μπαλάντας και δυναμικής ποπ διάθεσης. Μας μιλά για τα φορτία που κουβαλάμε στους ώμους μας και από τα οποία προσπαθούμε να ξεφύγουμε, ξεχνώντας καμιά φορά πόση σημασία έχει το ίδιο το ταξίδι.

Ο ίδιος υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση του κομματιού και παίζει πιάνο και πλήκτρα, ενώ επιμελήθηκε καλλιτεχνικά και το μουσικό βίντεο.

Στη σκηνοθεσία και το μοντάζ ήταν η Ακριβή Κόλλια, στη διεύθυνση φωτογραφίας η Λουκία Νταμάνη (Lux Ld), στη δεύτερη κάμερα, στη σκηνογραφία και στην ενδυματολογία η Ευγενία Κουσμίνα, στο script η Κωνσταντίνα Πηλιχού, στο μακιγιάζ ο Βαγγέλης Μπαλάκας και στη φωτογραφία εξωφύλλου ο Θοδωρής Ξύδης. Μουσική έπαιξαν ο Αχιλλέας Στέλιος στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Μάριος Γληγόρης στον προγραμματισμό MIDI, ο Κωνσταντίνος Κοντονίκας στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα. Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering, έγιναν από τους Γιώργο Μπουσούνη και Γιώργο Γκίνη (OnlineRecordingSessions).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town