ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ «COME PRIMA» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ «COME PRIMA»


15 - 29 Νοεμβρίου
 Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 7€

"Come Prima"
Παραστάσεις:15, 22 & 29/11
στο Athenaeum Κελάρι

Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, που το κοινό γνώρισε αρχικά από τη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του, τολμά φέτος να μας συστηθεί αλλιώς, με μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένων στα αγαπημένα του ελληνικά και ξένα τραγούδια.

‘Οσοι τον είδαν, άλλωστε, στα φετινά Mad Awards, μετά το αρχικό ξάφνιασμα από τη συνύπαρξη επί σκηνής ενός τενόρου με την Πέγκυ Ζήνα (στη διασκευή, ειδικά για τα βραβεία του MAD TV, του “Ανθρωποι Μονάχοι”), εντυπωσιάστηκαν όχι μόνο από τη φωνή του Σταύρου, αλλά και τη δυναμική, λαμπερή του παρουσία.

Στις παραστάσεις του στο ζεστό και φιλόξενο Κελάρι Athenaeum, o Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρουσιάζεται … Come Prima (μτφ. ‘Όπως Παλιά), με μια επιλογή κλασικών τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή μουσική.

Από τον Φρανκ Σινάτρα στον Αντρέα Μποτσέλι, τον Ζακ Μπρελ και τον Έρος Ραμαζότι, τις αγαπημένες ιταλικές καντσονέτες του Μάριο Λάντσα αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μουζάκης, Πλέσσας, Ξαρχάκος), ένα προγράμμα αξιώσεων που υπόσχεται να μας ταξιδέψει νοερά στο λαμπερό μας παρελθόν αλλά και τις μεγάλες σκηνές της Αμερικής και της Ευρώπης.
Μαζί του στο πιάνο ο εξαιρετικός μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης.
Σκηνοθετική επιμέλεια / management: Νίκος Τσαούσης
Οργάνωση - Παραγωγή: ΑΚΑΝΘΟΣ International

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris).

Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

INFO
Πέμπτες 15, 22 & 29 Νοεμβρίου
@ ΑTHENAEUM "Κελάρι"

(Ανδριανού 3, Θησείο – έναντι σταθμού ΗΣΑΠ | Τηλ.: 210 3210239)
Είσοδος: 7 ευρώ (χωρίς ποτό) | Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυo VIVA
‘Ωρα έναρξης: 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town