Eκπαιδευτικο προγράμμα στο Μέγαρο Μουσικής: «Μουσική με τα κρεμμυδάκια» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Eκπαιδευτικο προγράμμα στο Μέγαρο Μουσικής: «Μουσική με τα κρεμμυδάκια»


Τι γεύση έχει η... μουσική και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τη μαγειρέψεις; Απάντηση σε αυτό και άλλα εξίσου παράξενα ερωτήματα καλούνται να δώσουν οι συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού προγράμματος της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως 5 ετών και τους γονείς του.

Οπλισμένοι με κουζινικά σκεύη και βρώσιμα υλικά, οι μουσικοί-σεφ θα έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν τις συνταγές των Ειρήνης Περσίδου (ιστορικός τέχνης, εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων) και Δέσποινας Τσούρτη (μουσικολόγος, εκπαιδευτικός), κατανοώντας παράλληλα τις μουσικές αρχές αλλά και δημιουργώντας μία ορχήστρα που θα ερμηνεύσει μια δική τους αυτοσχέδια μουσική σύνθεση.

Φεύγοντας, θα πάρουν μαζί τους το «κομμάτι» που ηχογράφησαν, σε μορφή mp3, για να μην ξεχάσουν ποτέ την πρώτη φορά που «τζάμαραν» με κατσαρόλες και κουτάλες.

Το πρόγραμμα «Μουσική με τα κρεμμυδάκια» επιστρέφει από το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Πολυχώρος Φίλων της Μουσικής) για έξι αυτοτελείς συναντήσεις (7 και 21/10, 11 και 18/11, 2 και 16/12).

Προπώληση στο εκδοτήριο της Βιβλιοθήκης, τα καταστήματα PUBLIC στο τηλ. 210-72.34.567 και στην ιστοσελίδα www.ticketservices.gr. Πληροφορίες στο 210-72.82.554.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town