Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & Φοίβος Δεληβοριάς μαζί για το αύριο στον κινηματογράφο - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης & Φοίβος Δεληβοριάς μαζί για το αύριο στον κινηματογράφο


Μουσικός αλλά και παθιασμένος σινεφίλ ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο απροσδόκητος σύμμαχος του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση ο Δεληβοριάς είναι ο πρώτος ambassador της Αγοράς. Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τον ρόλο της Αγοράς, ενώ θα λειτουργεί ως γέφυρα που θα ενώνει τα μυστικά των επαγγελματιών του κινηματογράφου με τους προσκεκλημένους του φεστιβάλ, τους δημοσιογράφους και το ευρύ κοινό.

Ο ambassador θα πρεσβεύει και θα προωθεί τις σημαντικές διεργασίες από τις οποίες προκύπτει το σινεμά του αύριο.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρίσκεται μαζί μας στη διοργάνωση, θα φέρει σε επαφή τους διεθνείς επαγγελματίες του χώρου με την ελληνική κινηματογραφική κοινότητα, ενώ θα παρουσιάσει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου την τελετή απονομής των βραβείων της Αγοράς του 59ου ΦΚΘ. Γιατί ο Δεληβοριάς;

Για όσους γνωρίζουν τον Φοίβο Δεληβοριά, δεν είναι έκπληξη να συνδέεται το όνομά του με τον πυρήνα ενός διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένας συνεπής λάτρης του σινεμά.

Απ’ όταν, ως έφηβος αγόρασε με το χαρτζιλίκι του την Ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου του Σαντούλ, έως σήμερα, οι ταινίες παραμένουν μεγάλη του αγάπη.

Στο 59ο Φεστιβάλ ο Φοίβος Δεληβοριάς τιμά την αρχή τους, τον χώρο στον οποίο ζυμώνονται οι μελλοντικές ταινίες, την Αγορά.

Η Αγορά του ΦΚΘ, η οποία υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Creative Europe του MEDIA, φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 10 Νοεμβρίου 2018 στην Αποθήκη Γ΄ (Λιμάνι). Φιλοξενεί 15 κινηματογραφικά σχέδια στο 14ο Φόρουμ Συμπαραγωγών Crossroads, 12 ταινίες στα Agora Works in Progress, καθώς και περισσότερους από 220 διεθνείς τίτλους στο Agora Film Market.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγορά εδώ.

Πηγή:www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town