Θεατρική ξενάγηση «Ποιος κρατάει το φανάρι» | 20 και 27 Μαρτίου 2023 - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Θεατρική ξενάγηση «Ποιος κρατάει το φανάρι» | 20 και 27 Μαρτίου 2023Τι ονειρευόταν ο Γάλλος επιχειρηματίας του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας; Ποιες ήταν οι συνθήκες εργασίας για τους εργάτες; Αλήθεια, δούλευαν στο εργοστάσιο γυναίκες; Τι δουλειά είχε ένας γιατρός στο εργοστάσιο; Ποιο ήταν το καθιερωμένο δρομολόγιο ενός φανοκόρου;


Η ευρηματική και ιδιαίτερα επιτυχημένη θεατρική ξενάγηση «Ποιος κρατάει το φανάρι» επιστρέφει και φέτος στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.


Μέσα από μια πρωτότυπη θεατρική διαδρομή με ξεναγό τον ηθοποιό-ερμηνευτή Χρήστο Χριστόπουλο από την ομάδα θεάτρου «Ανεμόμυλοι», οι επισκέπτες θα κινηθούν στους βιομηχανικούς χώρους, θα ταξιδέψουν στις εποχές και θα ανακαλύψουν βιωματικά την ιστορία του παλιού εργοστασίου και τη γραμμή παραγωγής του φωταερίου, ζωντανεύοντας τις μνήμες των ανθρώπων που συνέδεσαν τη ζωή τους με το εργοστάσιο και την περιοχή του Γκαζοχωρίου.


Η θεατρική ξενάγηση είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις τεχνικές του museum theater και απευθύνεται σε ενήλικο κοινό. Ανακαλύψτε την ιστορία του εργοστασίου που έδωσε φως και ενέργεια στην Αθήνα για περισσότερα από 120 χρόνια με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!


Πληροφορίες:

Δευτέρες 20 και 27 Μαρτίου 2023. Στις 27 Μαρτίου θα υπάρξει και δεύτερη παράσταση.

Ώρα έναρξης: 18.00 (20&27), 20.30 (27)

Διάρκεια: 60’

Σημείο συνάντησης: Κεντρική Καμινάδα

Τιμή εισιτηρίου: 10€ / άτομο


Εισιτήρια μέσω viva.gr


*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο των μεταπωλητών του. Δεν θα λειτουργούν φυσικά εκδοτήρια τις ημέρες της διεξαγωγής των παραστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town