«3 χρόνια Πέρα Πλάσματα» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

«3 χρόνια Πέρα Πλάσματα»

 *Βραδιές κάτω από τη γέφυρα*


Θέατρο “Κάτω από τη Γέφυρα”


Τα Πέρα Πλάσματα  - «3 χρόνια Πέρα Πλάσματα»


Παρασκευή, 11 Μαρτίου 21:00

Κάνε Κράτηση


Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων, *Βραδιές κάτω από τη γέφυρα*, Τα Πέρα Πλάσματα κλείνουν 3 χρόνια από την ίδρυση τους και για να το γιορτάσουν, ανεβαίνουν στη σκηνή του Θέατρου ''Κάτω από τη γέφυρα'' και σας καλούν σε μια συναυλία-συνάντηση Πλασμάτων με τίτλο «3 χρόνια Πέρα Πλάσματα», την Παρασκευή 11 Μαρτίου.


Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.15 αλλά λόγω των «γενεθλίων μας», είστε καλεσμένοι από τις 7.30 ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε μέρος του soundcheck και από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 να συνομιλήσετε και να πιείτε το ποτό σας μαζί με το συγκρότημα, εμείς εκεί θα περιφερόμαστε εξάλλου για να σας γνωρίσουμε!!


Θα χαρίσουμε και 2 βιβλία-cd με υπογραφές όλης της μπάντας σε 2 τυχερούς καθώς και 1 t-shirt ΠεραΠλασματικό!!!


Θα παιχτεί ολόκληρο "Το τραγούδι του εαυτού μας"(concept album 90 λεπτών βασισμένο στον Walt Whitman)** για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά σε αυτή τη μορφή καθώς από το καλοκαίρι μεταμορφώνεται πλέον σε κάτι άλλο (soon to be announced!!).


** ΤΑ ΠΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ - "Το τραγούδι του εαυτού μας"

Concept album / cd με βιβλίο 88 σελίδων 

βασισμένο στο ποίημα “Song of myself" του Walt Whitman (σε πρώτη παγκόσμια),

με τη συμμετοχή: 25 ερμηνευτών, 14 μουσικών, 16 ηθοποιών και 15 εικαστικών.


Το εμβληματικό ποίημα του σπουδαίου Αμερικανού ποιητή Walt Whitman, γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία τραγούδι, μέσα από την μελοποίηση που έκανε το συγκρότημα Πέρα Πλάσματα, και κυκλοφορεί σε ένα βιβλίο / cd, με την συμμετοχή 25 τραγουδιστών, 14 μουσικών, 16 ηθοποιών και 15 εικαστικών. 


Μια τολμηρή έκδοση που μας συστήνει ένα κορυφαίο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, σε μια μουσική απόδοση με έντονο ηλεκτρικό ήχο αλλά και ηλεκτρονικά στοιχεία.  


Την απόδοση του ποιήματος έκανε ο Γιάννης Τσαμαντάκης, κεντρικό πρόσωπο στο συγκρότημα "Τα Πέρα Πλάσματα" και μαζί με το συγκρότημα έδωσαν το μουσικό περιβάλλον που "ντύνει" τον λόγο του Whitman, με ένα τρόπο που λόγος και μουσική δείχνουν να ήταν από πάντα μαζί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town