Θεματική έκθεση φωτογραφίας: Fine Art - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Θεματική έκθεση φωτογραφίας: Fine Art

 



Θεματική έκθεση φωτογραφίας


Fine Art


Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, 21:00


Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

 

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος


Διάρκεια έκθεσης: Από 29 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2021


Οι Fine Art φωτογραφίες έχουν ένα μεγάλο κοινό το οποίο έλκεται πάντα από τη διαφορετική αισθητική στην απεικόνιση της πραγματικότητας. Οι εικόνες έχουν μία μαγεία η οποία προκύπτει από την οπτική του φωτογράφου και από τη διάθεσή του να παρουσιάσει κάτι το συνηθισμένο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και μία άλλη αντίληψη. Πολλές φορές διαφορετικές τεχνικές αποτελούν εργαλείο των φωτογράφων σε αυτή τους την καλλιτεχνική έκφραση. 


Οι θεατές παίρνουν μία γεύση από αυτό που βλέπει ο καλλιτέχνης με τα δικά του μάτια. Είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρον να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του καλλιτέχνη για να μπορέσεις να δεις έστω και λίγο το πώς αυτός αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Πόσο μάλλον όταν οι καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου με διαφορετικά αισθητικά κριτήρια, εμπειρίες και αισθητικούς κανόνες.


Αυτή η ευκαιρία δίνεται στη Blank Wall Gallery, όπου πάνω από 120 καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, από την Ελλάδα μέχρι την Ιαπωνία και από τον Καναδά μέχρι το Ιράν θα παρουσιάσουν έργα τους στην έκθεση με τίτλο «Fine Art” η οποία θα διαρκέσει από τις 29 Οκτωβρίου και μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.


Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.


Είσοδος Ελεύθερη


Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138  

[m]+30.694.3868.124


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town