Μαρίνα Σάττι στο Ακόντισμα Theatron Stage, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας και στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Παρα θιν' αλός" - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Μαρίνα Σάττι στο Ακόντισμα Theatron Stage, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας και στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Παρα θιν' αλός"

 ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

THEATRON STAGE | ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ

ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

και στην 

ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"ΠΑΡΑ ΘΙΝ' ΑΛΟΣ"

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021


  Η νεαρή τραγουδοποιός Μαρίνα Σάττι, τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της “Μάντισσας” κατακτά για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ώρες την κορυφή των trends στο YouTube, με το νέο της τραγούδι “Πάλι” και, λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

 

Και ενώ ήδη τα ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την περιοδεία της, με μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί.


Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο Ακόντισμα Theatron Stage, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. 


Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Παρα θιν' αλός". Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Η Μαρίνα στη νέα της παράσταση αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της. Για την Μαρίνα, η μουσική δεν έχει σύνορα. Είναι μια παγκόσμια διαχρονική γλώσσα, με την δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς.

«Είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν- ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω».

 

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά:  Από την Λυρική Σκηνή μέχρι τα πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

 

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της. Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.  


Γκάιντα και beats. Νταούλια και πειραγμένες φωνές.

Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο νταβαντούρι. Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.


Μια σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα.

Πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις!


INFO:


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

THEATRON STAGE  "ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ" ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

Ώρα έναρξης : 21:30

Ώρα προσέλευσης : 20:00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

Από 5€


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

viva.gr (πανελλαδικά)

Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)

Υποβρύχιο Café Bar

Μπακάλικο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.akontisma.gr


ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  ΠΑΡΑ ΘΙΝ' ΑΛΟΣ

Ώρα έναρξης : 21:15


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ:

2313 314 577,-570,-555

κατά τις ώρες λειτουργίας (9:00-14:00) του Τμήματος Πολιτισμού (Κομνηνών 60, Καλαμαριά)


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μαρίνα Σάττι - φωνή

Eρασμία Mαρκίδη | Έλενα Παπαδημητρίου - φωνή

Kωνσταντίνος Φόρτσας - πνευστά | Σωτήρης Nτούβας - τύμπανα

Nικόλας Γουάστορ - πλήκτρα


Jacopo Fokas - Hχοληψία / FOH

Κώστας Ραγιαδάκος - ηχολήπτης monitors

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town