'Έκθεση φωτογραφίας της Κλειώς Ψαράκη - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

'Έκθεση φωτογραφίας της Κλειώς ΨαράκηΜέχρι την Πέμπτη 6 Αυγούστου,  παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα φωτογραφικά έργα της φωτογράφου Κλειώς  Ψαράκη στην γκαλερί τέχνης Art Number 23 στο Θησείο. 


Τα έργα είναι από την σειρά «Eternal» της Vanlife.art που αποτελεί την νέα  καλλιτεχνική προσέγγιση της φωτογράφου. 


Μέσα από την επαφή της με τη φύση, ταξιδεύοντας με ένα handmade camper-van, η  φωτογράφος προσεγγίζει τις πιο απλές εικόνες της φύσης, δημιουργώντας μοναδικά  έργα τέχνης. 


Η ίδια γράφει: 

«Αλήθεια, ακόμα και το πιο ταπεινό στοιχείο της φύσης μπορεί να αναδειχθεί σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης… 


Η περιπλάνησή μου ανάμεσα σε πολύμορφες εικόνες, σε τόπους προσιτούς και μακρινούς, ανάμεσα σε λουλούδια, σπαρτά, ξερόχορτα και αγριολούλουδα, η άμεση επαφή μου με τη Μητέρα όλων μας, είναι έμπνευση και οδηγός μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι καλλιτεχνικής αναζήτησης και δημιουργίας. 


Η κάθε εικόνα μου είναι ωδή στην πρωτογενή απλότητα κάθε ταπεινής ύπαρξης, που περιμένει χαμηλόφωνα να την διακρίνουμε και να την θαυμάσουμε. 


Ακόμα και τα πιο μικρά και άσημα κομμάτια της φύσης μπορούν να μεταμορφωθούν σε μοναδικά στολίδια τέχνης. 


Ελπίζω να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτής της μαγικής μεταμόρφωσης.» 


Η γκαλερί Art Number 23 βρίσκεται στην οδό Δημ. Αιγινίτου 8 στο Θησείο και είναι  ανοιχτή στο κοινό καθημερινά 16:00 με 20:00. 


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
2 σχόλια:

  1. Το πιο ταπεινό στοιχείο της Φύσης, μια δροσοσταλίδα ,ένα στάχυ, η σκιά κάποιου αγριολούλουδου, η ανταύγεια μιας ηλιαχτίδας ,γίνεται μεγαλείο ύπαρξης και ζωής μπροστά στον φακό της Κλειώς Ψαράκη και έμπνευση υπαρξιακής αναζήτησης μπροστά στα δικά μας μάτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλείο της ζωής, σ ένα κόκο από στάχυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Artistic Town