ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ «Λουλούδια στον Κήπο» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ «Λουλούδια στον Κήπο» ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ


«Λουλούδια στον Κήπο»


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 | 21:00


ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ


 

Συμμετέχουν

Μαρία Παπαγεωργίου

Παυλίνα Βουλγαράκη

Θέμος Σκανδάμης

Δημήτρης Κόψης


Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει

 

Μια συναρπαστική και αναζωογονητική μουσική βραδιά μάς περιμένει την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου, όπου θα τηρήσουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας!

 

Η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι με τα πολλά ταλέντα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις μουσικές, τα τραγούδια και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, προσκαλεί τους υπέροχους φίλους της, τραγουδιστές, δημιουργούς και μουσικούς και παρουσιάζει μαζί τους τη συναυλία «Λουλούδια στον Κήπο». Μια συναυλία που δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί το περσινό καλοκαίρι. Τώρα όμως επανέρχεται με νέα ονόματα και ακόμα μεγαλύτερη φόρα!

 

Μια συναυλία ένωσης, παρέας, γιορτής και συγκίνησης, με μελωδίες και ρυθμούς του κόσμου, αγαπημένα τραγούδια, κομμάτια που αξίζει να αγαπηθούν, νεανική ορμή, χιούμορ, απίστευτη δεξιοτεχνία και άφθονο ταλέντο!

 

Η Κατερίνα μαζί με μια μπάντα πέντε κορυφαίων μουσικών, τον Στάθη Άννινο στο πιάνο, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον Νίκο Παπαβρανούση στα τύμπανα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, υπόσχεται να μας παρασύρει σε μια γιορτινή έξοδο σε πολλές γειτονιές του πλανήτη, μένοντας λίγο παραπάνω σε φωτεινούς μουσικούς δρόμους της Ελλάδας αλλά και της Βραζιλίας.

 

Και παίρνει μαζί της σε αυτή τη βόλτα κάποιους από τους πιο αγαπημένους και ενδιαφέροντες δημιουργούς της γενιάς της –και όχι μόνο: Τη μαγική Μαρία Παπαγεωργίου, με τη σπάνια ιδιότητα να μεταφέρει πάθος, δύναμη και συναίσθημα σε ό,τι ερμηνεύει. Την ξεχωριστή Παυλίνα Βουλγαράκη με τη μοναδική, ονειρική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα τραγούδια και τα live της. Tον αυτόφωτο Θέμο Σκανδάμη με τα αναπάντεχα,χαμογελαστά τραγούδια του Και τον νεότατο Δημήτρη Κόψη με την πιο τρυφερή φωνή.

 

Μια ευωδιαστή συναυλία στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου, με υπέροχους συντελεστές, για να πάρουμε ξανά δύναμη και τεράστια δόση θετικής ενέργειας στην καρδιά του καλοκαιριού!ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Καλλιτεχνική επιμέλεια

Ενορχηστρώσεις

Επιμέλεια ορχήστρας | Κατερίνα Πολέμη

 Ερμηνεύουν | Κατερίνα Πολέμη, Μαρία Παπαγεωργίου,

Παυλίνα Βουλγαράκη, Θέμος Σκανδάμης, Δημήτρης Κόψης


Στάθης Άννινος | πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης | μπάσο

Νίκος Παπαβρανούσης | τύμπανα

Δημήτρης Παπαδόπουλος | τρομπέτα


Ηχοληψία | Γιώργος Κατσιάνος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Artwork | Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφίες-video | Βάσια Αναγνωστοπούλου


Συμπαραγωγή

PROSPERO - ΜΜΑ


Τιμή εισιτηρίου

 15 ευρώ (γενική είσοδος)

 

Eισιτήρια

210 72 82 333

megaron.gr 


Πληροφορίες

https://www.facebook.com/megaron.gr   

https://www.instagram.com/megaron_athens/ 

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town