Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό



Κάνε κράτηση


Το ζωντανό διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό έρχεται να κρατήσει συντοφιά στα παιδιά με πάνω απο 30 δράσεις και καθημερινό εναλλασσόμενο πειρεχόμενο!


Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα. Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα και το παιδί, η εταιρεία τους, Long Vehicle Productions, δημιούργησε το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid freeπεριβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!


Που βρίσκεται όμως αυτό το χριστουγεννιάτικο χωριό και πως θα μπορέσουν τα παιδιά να το απολαύσουν; 


Το χωριό αυτό θα βρίσκεται στις επίσημες σελίδες των δήμων που αποφάσισαν αυτά τα Χριστούγεννα να το προσφέρουν δώρο στους δημότες τους. Με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής τους να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία! Αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που δεν το βρουν στη σελίδα του δήμου τους, θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης μέσω των προμηθευτών ηλεκτρονικών εισιτηρίων με ένα μικρό αντίτιμο.


Ας δούμε όμως ποιος θα είναι ο ξεναγός μας σ’ αυτή τη μοναδική, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτική βόλτα.


Στον πλανήτη Γη φτάνει ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι όλο ερωτήσεις και απορίες. Το όνομα του Ε;ΤΙ; Έρχεται από «ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ» με αποστολή υψίστης σημασίας να μάθει πληροφορίες για τα Χριστούγεννα στην Γη, με σκοπό… να γράψει έκθεση στο σχολείο του. Ο μικρός αξιαγάπητος εξωγήινος θα ζητήσει την βοήθεια παιδιών και καλικαντζάρων. Αυτά με σύμμαχο την φαντασία τους και την σύγχρονη τεχνολογία θα τον βοηθήσουν αποτελεσματικά! Θα επισκεφτούν το Μουσείο των Αξιών που δεν πρέπει να χαθούν (όπως η αγκαλιά, το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το να πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη και να κάνεις μια ευχή όταν πέφτει ένα αστέρι, κ.α.). Ο μικρός μας εξωγήινος θα μάθει ακόμα τα παλιά παιχνίδια που παίζανε στην Γη, όπως κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα κ.α. Θα γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη, τη Μάγια Μέλισσα και τα Στρουμφ, θα πάρει μαθήματα καραγκιόζη, χορού, μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής! Τα παιδιά θα μπορούν επικοινωνήσουν – μέσω sms – με τον Άγιο Βασίλη, τα Στρουμφάκια και τον Εξωγήινο Ε;ΤΙ; ρωτώντας τους ό,τι θέλουν!! Αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα, τα παιδιά θα γνωρίσουν έναν ιδιαίτερο φίλο που θα τους μείνει αξέχαστος!


Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού, συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara ,το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.


Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά σε όλον τον πλανήτη αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να τα περιμένουν. Εφόσον η διαδικτυακή επικοινωνία είναι πια μια νέα καθημερινότητα για όλους, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ας γίνει ένα καταφύγιο χαράς και διασκέδασης για μας και τα παιδιά μας.


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


Από 15/12/20 έως 23/12/20, oι ώρες προβολής του live προγράμματος είναι 17:00 - 22:00 τις καθημερινές.


Το Σαββατοκύριακο, οι 6 ώρες live είναι από 16:00 - 22:00. 


Από 24/12/20 έως 6/1/21 οι 6 ώρες live είναι από 16:00 - 22:00.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


LONG VEHICLE PRODUCTIONS | Αγίου Παύλου 31 – Περιστέρι 12132 – | Κ. 6984510050 & 6970387448 | Τ. 2111825693 | E. longvehicleproductions @gmail.com


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Από 15/12/20 έως 23/12/20, oι ώρες προβολής του live προγράμματος είναι 17:00 - 22:00 τις καθημερινές.  


Το Σαββατοκύριακο, οι 6 ώρες live είναι από 16:00 - 22:00. 


Από 24/12/20 έως 6/1/21 οι 6 ώρες live είναι από 16:00 - 22:00.


Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.


Για να μπεις στο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό κάνε click εδώ και χρησιμοποιήσε τον barcode κωδικό σου*:


https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/members/


*Για την είσοδο σας στην πλατφόρμα πληκτρολογείτε τον 10-ψήφιο κωδικό του barcode εισιτηρίου σας.

Για ομαδική παραγγελία >50 εισιτηρίων για το διάστημα των 23 ημερών, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town