Κάτω απ’ τη μαρκίζα - Χάρης Κορνάρος - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Κάτω απ’ τη μαρκίζα - Χάρης ΚορνάροςΚάποια τραγούδια δεν χρειάζονται συστάσεις.. τα αγαπήσαμε τα αγαπάμε και είναι δημιουργών που θα υπάρχουν για πάντα στην καρδιά μας! «Κάτω απ’ τη μαρκίζα».. στη μουσική ο Γιάννης Σπανός, στον στίχο ο Μάνος Ελευθερίου, στην εξαιρετική και με χαρακτήρα ερμηνεία ο Χάρης Κορνάρος. Στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες ο Αντώνης Γούναρης, στην παραγωγή ο Βίκτωρ Πολυδώρου


Καλή ακρόαση!

 


Ο Χάρης Κορνάρος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να τραγουδάει ερασιτεχνικά μόλις στην τρίτη δημοτικού, όταν τον επέλεξαν από την χορωδία του σχολείου. Λίγο μετά άρχισε μαθήματα πιάνου και παράλληλα συμμετείχε στη δημοτική χορωδία της περιοχής του. 


Στις αρχές του 2011 άρχισε μαθήματα φωνητικής, τα οποία και συνεχίζει μέχρι σήμερα με δασκάλα του την Μαρία Παπαγεωργίου. 


Τότε ξεκίνησε να πειραματίζεται και να ηχογραφεί διασκευές γνωστών, αγγλόφωνων κυρίως τραγουδιών και παράλληλα άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές με τη μπάντα του.


Αρχές του 2016 έλαβε μέρος στο Το Off Off Athens Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Θέατρο Επί Κολωνώ, στην μουσικοθεατρική παράσταση του Νεκτάριου Μπουτεράκου "Όνειρα", παίρνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. 


Απεσταλμένος ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στο διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού EVROFEST 2016 που έλαβε χώρα το Σάββατο 29 /10 στη χώρα των Σκοπίων, κατάφερε και κέρδισε την 1η θέση (Grand Prix Price City of Skopia) με το πρώτο του single.


Εναν χρόνο αργότερα, το 2017 πήρε μέρος στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό The Voice of Greece αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και στους τέσσερις κριτές επιλέγοντας όμως τελικά μια θέση στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. 


Σήμερα, έχει αφοσιωθεί στην δημιουργία δικού του πρωτότυπου υλικού γράφοντας μελωδίες και στίχους.


Αποβλέποντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Χάρης συνεργάζεται με ταλαντούχους μουσικούς αντλώντας από τις γνώσεις και την εμπειρία τους.


 Το Μάρτιο του 2020 υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία Polymusic και τον Βίκτωρα Πολυδώρου.


Ιουνιος 2020: Το «Σ’ αγαπάω» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί και πρόκειται για μια αισθαντική μπαλάντα, σε στίχους και μουσική από τον ίδιο τον καλλιτέχνη ενώ την ενορχήστρωση είχε αναλάβει ο Αντώνης Γούναρης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town