Τσοκανής Θεόδωρος: Πρώτα έπιασα το μολύβι να σχεδιάσω κάτι και μετά έμαθα να γράφω - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Τσοκανής Θεόδωρος: Πρώτα έπιασα το μολύβι να σχεδιάσω κάτι και μετά έμαθα να γράφω


Follow: 

Facebook: Theodore Tsokanis 

Instagram: theodoros_tsok





Γεννημένος το 1971, ξεκίνησε να σχεδιάζει από παιδί, πρώτα έπιασε το μολύβι να σχεδιάσει κάτι και μετά έμαθε να γράφει. Σ όλα αυτά τα πρώιμα χρόνια, η αγάπη του για την απεικόνιση ήταν καθημερινή, ήταν η συντροφιά του και το καλύτερο παιχνίδι του. Στα εφηβικά χρόνια έλαβε κάποια μαθήματα ζωγραφικής, η ενασχόληση του όμως με τον αγώνα για εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο δεν του επέτρεψε να ασχοληθεί σε βάθος. Μετά από αρκετό ψάξιμο και ίσως κι από τύχη, σπούδασε τελικά Γραφικές Τέχνες και ξεκίνησε να εργάζεται από το 1996 ως γραφίστας σε διάφορα πόστα και συνήθως σε φρενήρεις ρυθμούς.


Έτσι, η ζωγραφική μπήκε στη άκρη για πολλά χρόνια, μέχρι που, πριν 2 χρόνια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να στείλει ένα έργο που έφτιαξε τότε για να μπει σε μια ομαδική έκθεση. Το έργο του, με μεγάλη του έκπληξη εγκρίθηκε και από τότε, παράλληλα με το επάγγελμά του ζωγραφίζει όσο συχνότερα μπορεί.


Φρούτα, λουλούδια, νεκρές φύσεις, αλλά και τοπία και πορτρέτα, συνθέτουν το εικαστικό του μωσαϊκό – δεν θέλει να μένει στάσιμος, του αρέσει να πειραματίζεται και να δημιουργεί διαφορετικούς πίνακες, κάποιοι από αυτούς «διασκευές» παλαιοτέρων, κάποιοι ολόφρεσκοι, ανάλογα με το τι θα τραβήξει το μάτι και το ενδιαφέρον του.


Να τον γνωρίσουμε και μέσα από τα έργα του.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town