Μουσική Τεχνόπολη και μέσω live streaming - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Μουσική Τεχνόπολη και μέσω live streaming



Μουσική Τεχνόπολη


έως και  26 Σεπτεμβρίου 2020


Για πρώτη φορά φέτος & μέσω live streaming! 


Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ο απόλυτος μουσικός προορισμός και για φέτος το καλοκαίρι, επενδύει στις νέες τεχνολογίες και σε σύγχρονα εργαλεία και μας συστήνει τη νέα της υπηρεσία: το live streaming! 


Για σένα που βρίσκεσαι μακριά από την Αθήνα ή βρίσκεσαι στην Αθήνα, θέλεις να πας αλλά δεν μπορείς, για σένα που ζεις στο εξωτερικό, για σένα που είσαι στο νησί για διακοπές, στην έρημο Σαχάρα, στην Καραϊβική, στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στα βάθη της Ασίας, στην Ανταρκτική, στη Νέα Ζηλανδία, κάτω από το νερό ή κάπου… στο διάστημα, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, φέρνει για πρώτη φορά τη σκηνή στην οθόνησου! Σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις απ’ όπου κι αν είσαι (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…) συναρπαστικές μουσικές βραδιές καιτους αγαπημένους σου καλλιτέχνες ζωντανά από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης, μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop σου.


Πώς γίνεται αυτό; Ο τρόπος είναι απλός! Μπες εδώ, ακολούθησε τις οδηγίες, φτιάξε τον προσωπικό σου λογαριασμό, συνδέσου κι είσαι έτοιμος/έτοιμη να παρακολουθήσεις το live ή τα live που θέλεις τη στιγμή που συμβαίνουν, μόνο με 3€ ανά συναυλία


Μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της μουσικής χτυπά ξανά και ξανά –πού αλλού; - στην Τεχνόπολη, μα κι από την Τεχνόπολη χτυπά κατευθείαν και στην οθόνη σου όπου κι αν είσαι!Tune-in! 


 Μπες εδώ : https://page.inplayer.com/technopolis/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town