Οι νικητές του 3ου Cip Festival 2020 - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Οι νικητές του 3ου Cip Festival 2020


Στα πλαίσια του 3ου Cip Festival 2020 παρ' όλες τις δυσκολίες που προκάλεσε ο Covid-19, διοργανώθηκε ο καθιερωμένος πια Φωτογραφικός Μαραθώνιος στην πόλη των Χανίων, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος είχε διάρκεια 3 ημερών. Οι συμμετέχοντες πήραν οδηγίες και διευκρινήσεις για
τη σωστή διεξαγωγή του Μαραθωνίου μέσω email  και έστειλαν τις φωτογραφίες τους με τον ίδιο τρόπο. Οι φωτογράφοι παρέδωσαν τρεις φωτογραφίες ο κάθε ένας.

Την Κυριακή  16 Αυγούστου, μία επιτροπή που απαρτιζόταν από τον κ. Νίκο Αποστολόπουλο, Επίκ. Καθηγητή, Τμ. Φωτ/φίας & Οπτ/κών Τεχνών, Παν. Δυτ.Αττικής και τον κ. Μάρκο Δολόπικο καλλιτεχνικό διευθυντή της Blank Wall Gallery και επιμελητή του Cip Festival 2020 επέλεξε και ανακοίνωσε τους νικητές του Photo Marathon 2020.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να δώσουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά στα Χανιά με καλύτερες συνθήκες


Οι τρεις νικητές είναι οι εξής:
1ο βραβείο: Μαρεύη Δεναξά
2ο βραβείο: Στέλλα Μανιουδάκη
3ο βραβείο: Γιώτα Κουλιανού




Εκτός από τους τρεις νικητές δόθηκαν και τρεις τιμητικές διακρίσεις.

Οι τιμητικές διακρίσεις δίνονται στους:
Νίκος Μπασιάς, Γεωργία Χρυσοστομίδου και Μιχάλης Παπαϊωάννου.

Η απονομή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους στο χώρο διεξαγωγής του Chania International Photo Festival.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town