3ο Chania International Photo Festival - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

3ο Chania International Photo Festival

1ο Βραβείο - Κατερίνα Φουράκη
Το 3ο Chania International Photo Festival θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων από τις 12 μέχρι και τις 18 Αυγούστου του 2020, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει όλη η ανθρωπότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρά τις δύσκολες αυτές συνθήκες θα μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε σε παλιότερες δραστηριότητές μας έστω και κάτω από διαφορετικές συνθήκες και συνήθειες.
2ο Βραβείο - Νικόλας Κοκοβλής
Ο Μαραθώνιος φέτος θα έχει διάρκεια από την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 18:00, την ώρα που ανοίγει τις πόρτες του το Cip Festival, μέχρι και το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 23:59.

Η λήξη του Μαραθωνίου θα είναι το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 23:59 μμ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν στείλει με email στο email που δήλωσαν συμμετοχή τις 3 καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν στα πλαίσια του Μαραθωνίου. Οι φωτογραφίες που θα συγκνετρωθούν θα αξιολογηθούν από την επιτροπή. Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 7:00 μμ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και θα σταλθούν email σε όλους του συμμετέχοντες. Επίσης θα αποσταλούν Δελτία Τύπου με τα ονόματα των νικητών στα ΜΜΕ.Επικοινωνία: 694.7725.521 - 211.4052.138 - info@cipfestival.com
www.cipfestival.com www.blankwallgallery.com www.keppedih-cam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town