Έκθεση Φωτογραφίας της Generation Symbiocene - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Έκθεση Φωτογραφίας της Generation Symbiocene


Η Generation Symbiocene κλείνει τη σεζόν της και το γιορτάζουμε με μια έκθεση! Το θέμα; Ο τρόπος που σχετιζόμαστε, ως άνθρωποι, με τον κόσμο και τη Γη.

Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τις πολύ όμορφες συμμετοχές από το open call του φωτογραφικού πρότζεκτ “Photovoice: Symbio” που έτρεχε σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και μετά τη λήξη της. Θα είναι επίσης ευκαιρία να διαβάσουμε κείμενα που γράφτηκαν στην Αθήνα αλλά και στο Αμβούργο της Γερμανίας, τα οποία αποτελούν αποσπάσματα προσωπικών ιστοριών της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση.

Ελάτε να απολαύσετε την ωραία αυλή στο Στέκι Μεταναστών το οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία. Μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με όσ@ς μας ξέρουν, να μας γνωρίσετε, να δείτε, να μάθετε και να ακούσετε αυτά που έγιναν τους τελευταίους μήνες και φυσικά να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Για τη δημιουργία των κατασκευών της έκθεσης θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα CLOUDS. Το CLOUDS διαπραγματεύεται το δικαίωμα στη Πόλη, λειτουργεί σαν παρέμβαση που επανεξετάζει την έννοια του δημόσιου χώρου και επιδιώκει να κινητοποιήσει νέες ιδέες και δράσεις για τη συμμετοχή των κατοίκων στα κοινά. To έργο αναπτύσσεται από την ομάδα LUDD Makerspace μαζί με μια κοινότητα πρωτοβουλιών που δραστηριοποιούνται σε τομείς του σύγχρονου πεδίου των Κοινών.

Η Generation Symbiocene είναι μια κοινωνικοπολιτιστική πρωτοβουλία με στόχο τη δημιουργία μιας κοινότητας που ανταλλάσσει σκέψεις και αισθήματα για τη Γη και εξερευνεί τρόπους για να έρθει κοντά στη φύση μέσω της τέχνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town