Ρούλα Μανισάνου - Κώστας Βόμβολος Live - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ρούλα Μανισάνου - Κώστας Βόμβολος Live


Ρούλα Μανισσάνου & Κώστας Βόμβολος Live
"My favorite things"
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 
@Ζώγια
στις 21.30

Η Ρούλα Μανισσάνου διαλέγει κομμάτια από τον κινηματογράφο και το θέατρο αλλά και αγαπημένα τραγούδια των Marianne Faithful, Nina Simone, Quincy Jones, Kurt Weill, Antonio Carlos Jobim , Nina Simone ,Leonard Cohen, Cassandra Wilson,Tom Waits κ.α.
Μαζί της ο Κώστας Βόμβολος - με τον οποίο διανύουν ήδη την τέταρτη δεκαετία συνεργασίας-  που θα παρουσιάσει και μια σειρά από ανέκδοτα τραγούδια του.

Η Ρούλα Μανισσάνου...

Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και διδάσκει στη ΔΕ ως καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Εμπλέκεται με τη τζαζ, τη ροκ, τη ρεμπέτικη και την έντεχνη μουσική, συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικοθεατρικού σχήματας "Άγαμοι Θύται".

Στο θέατρο, ακολούθησε σπουδές στη δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή Τέχνης Θεσσαλονίκης, το ΚΘΒΕ κα. Εμφανίστηκε στην Επίδαυρο, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο, καθώς και σε συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Ο Κώστας Βόμβολος...

Έχει γράψει μουσική για περισσότερες από 160 θεατρικές παραστάσεις, 3 ταινίες μεγάλου μήκους και αρκετά ντοκυμαντέρ. Συνεργάστηκε κυρίως με το ΚΘΒΕ, την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» , το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, τη «Νέα σκηνή Τέχνης»  και  τα  περισσότερα ΔΗΠΕΘΕ.

Από το 1994 διευθύνει το σύνολο « Primavera en Salonico»,  το οποίο σε συνεργασία με τη Σαβίνα Γιαννάτου έχει κυκλοφορήσει 10 cd και έχει εμφανιστεί σε όλες τις  χώρες της Ευρώπης , τις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ, στον Καναδά, την Αργεντινή, την Αυστραλία, την Κίνα, την Κορέα κ.α.

Συμμετέχει στο συγκρότημα «Χειμερινοί κολυμβητές».
Διδάσκει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Ιnfo:
"My favorite things"
Ρούλα Μανισσάνου (φωνή), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν, πιάνο)
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση κατ άτομο  5€
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town