Ερασμία Μάνου «Γαλήνιος χορός» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ερασμία Μάνου «Γαλήνιος χορός»


Δύο ξεχωριστές γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας τον «Γαλήνιο Χορό».

Η Ερασμία Μάνου (κόρη της Σοφίας Βόσσου) και η ανατρεπτική ποιήτρια Monique, ήρθαν για να «ταράξουν» τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας, με ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη και τον έρωτα. Για μία αγάπη χωρίς σύνορα, φράχτες και φραγμούς.

Πρόκειται για ένα ρομαντικό βαλς με βαλκανικές επιρροές, που εύκολα σε ταξιδεύει σε προηγούμενες εποχές, αλλά με έναν πολύ σημερινό στίχο.

Ο «Γαλήνιος Χορός», ήρθε για να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία και το ρατσισμό.

Γαλήνιος χορός
Μουσική: Ερασμία Μάνου
Στίχοι: Monique - Ερασμία Μάνου
Δείτε το βίντεο εδώ:



Το κομμάτι είναι προάγγελος του δίσκου «Τι να σου μοιάσει» που θα κυκλοφορήσει αρχές Απριλίου από την εταιρεία παραγωγής Music Art Lab. Η Ερασμία Μάνου αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον ενορχηστρωτή Νίκο Ασημάκη και ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της δουλειάς.

Στο δίσκο θα περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο έκπληξη με μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, στο κομμάτι «Τα παιδικά μου όνειρα» σε στίχους της Monique και μουσική της Ερασμίας Μάνου.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει εννιά τραγούδια στα οποία υπογράφει η ίδια τη μουσική, ενώ οι στίχοι σε οχτώ από αυτά βασίζονται σε ποιήματα και εμπνεύσεις της ανατρεπτικής και ταλαντούχας ποιήτριας Monique (My Poetic Soul).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town