PETER PANIC - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

PETER PANIC


22 Φεβ - 21 Απρ
Θέατρο Περοκέ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 12€

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι θεατές έχετε αγοράσει VOUCHER μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το κανονικό εισιτήριό σας - το οποίο είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο τού θεάτρου – επιλέγοντας Ημέρα και Θέση.
Το Voucher μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το εισιτήριό σας είτε μέσω του VIVA.gr είτε στο ταμείο του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ και ΙΣΧΥΕΙ για όλο το διάστημα των παραστάσεων, μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

PETER PANIC
των JONATHAN SAYER – HENRY SHIELDS – HENRY LEWIS
σε σκηνοθεσία ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ
από τον Δεκέμβριο στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ

Μετά την τεράστια επιτυχία του έργου «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» («The Play That Goes Wrong»), ο Μάρκος Σεφερλής φέρνει στην Ελλάδα την απόλυτη κωμωδία καταστροφής, με τίτλο «PETER PANIC».

Αυτή τη φορά, η ίδια πολυαγαπημένη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, κάνει πρεμιέρα στο κλασσικό έργο του J.M.Barrie «Peter Pan» και δίνει μάχη ενάντια σε τεχνικά εμπόδια, ιπτάμενα ατυχήματα και διαπληκτισμούς ηθοποιών με ξεκαρδιστικά και ολέθρια αποτελέσματα.

Το έργο των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields με τον πρωτότυπο τίτλο «Peter Pan Goes Wrong» ήταν Υποψήφιο για το Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας στο Λονδίνο (2016 Laurence Olivier Award) και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από ειδικούς και κοινό.

Θα καταφέρουν άραγε να φτάσουν
στη Χώρα του Ποτέ; Ποτέ!!!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ
ΟΔΥΣΣΕΩΣ 2, Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο), Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 52 400 40 - 210 52 32 132

Στάθμευση
Οι θεατές του Θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ μπορούν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στο Parking Αυτοκινήτων P 24 open, έναντι του θεάτρου, με είσοδο από την οδό ΧΙΟΥ 2-4.

Πρόσβαση
Εάν χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ, οι γραμμές που εξυπηρετούν τη μετάβαση στο Θέατρο είναι οι παρακάτω:

Λεωφορείο
051, 057, 790, Α15, Β15 στάση ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ

Τρόλεϊ
1 στάση ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ

Μετρό
Μ2 στάση ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town