Το μήνυμα της Yrsa Sigurdardottir - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Το μήνυμα της Yrsa Sigurdardottir

Συγγραφέας:  Yrsa Sigurdardottir
Μεταφραστής:  Αλέξης Καλοφωλιάς

Σελίδες: 464

Ένα σημείωμα που γράφτηκε δέκα χρόνια πριν από έναν έφηβο προβλέπει τον θάνατο έξι ανθρώπων. Ο ντετέκτιβ Χούλγκαρ και η ψυχολόγος Φρέιγια βρίσκονται μπροστά σε άλλο ένα μυστήριο…

Στο εσωτερικό μιας σχολικής χρονοκάψουλας, δέκα χρόνια αφότου σφραγίστηκε, ανακαλύπτεται ένα ανατριχιαστικό μήνυμα που προβλέπει τον θάνατο έξι ανθρώπων. Σίγουρα όμως, αν γράφτηκε από κάποιο δεκατριάχρονο, δεν μπορεί να είναι αληθινή απειλή…

Ο ντετέκτιβ Χούλνταρ θεωρεί πως του ανέθεσαν την έρευνα απλώς και μόνο για να τον κρατήσουν μακριά από πραγματικές υποθέσεις και στρέφεται στην ψυχολόγο Φρέιγια για να τον βοηθήσει να καταλάβει τον έφηβο που το έγραψε.

Μια σειρά μακάβριων γεγονότων ωστόσο, η ανακάλυψη κομμένων ανθρώπινων μελών σε έναν κήπο και ο φόνος του ιδιοκτήτη του σπιτιού με τα αρχικά ΜΠ. Τ., σηματοδοτούν άλλη μια σοκαριστική υπόθεση που πρέπει να εξιχνιάσουν.

H ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΟΥΛΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΦΡΕΪΓΙΑ

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Yrsa Sigurdardottir ξεπερνάει τον εαυτό της και δείχνει για ακόμα μία φορά γιατί ανήκει στην αφρόκρεμα των σκανδιναβών συγγραφέων αστυνομικής λογοτεχνίας.
Tvedestrandsposten

Είχα καιρό να διαβάσω τόσο καλό βιβλίο: σκοτεινό, ανατριχιαστικό και καθηλωτικό από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα.
Stuart MacBride, συγγραφέας

Μια σκοτεινή ιστορία από μια λαμπρή συγγραφέα. Ένα σαρωτικό βιβλίο με πυκνή και πολυεπίπεδη πλοκή. Ξεπερνά με διαφορά τα υπόλοιπα βιβλία του είδους του.
Erik Axl Sund, συγγραφέας

Καταλαβαίνω γιατί τόσοι πολλοί είναι ενθουσιασμένοι με την Yrsa. Είναι καθηλωτική, φρέσκια και συναρπαστική.
James Patterson, συγγραφέας

Τα ασυνήθιστα εγκλήματα και η αίσθηση του μακάβριου φέρνουν στον νου Nesbo, αλλά τα βιβλία της Yrsa διαθέτουν κάτι ακόμα σκοτεινότερο: τρόμο σε συνδυασμό με αστυνομική πλοκή. Το απόλυτο must.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town