Χαμένα Ίχνη ή Lost Traces: Ερμηνεύοντας μοναδικές rock δημιουργίες - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Χαμένα Ίχνη ή Lost Traces: Ερμηνεύοντας μοναδικές rock δημιουργίες


           Ας γνωρίσουμε τα Χαμένα Ίχνη           
Το γκρουπ ξεκίνησε το 1998 από μια παρέα μαθητών του λυκείου Χολαργού. Από την πρώτη στιγμή έλαβαν μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες της περιοχής και γενικότερα της Αττικής. Το καλοκαίρι γιόρτασαν τα 20 χρόνια σε γνωστή σκηνή της Αθήνας.

Το συγκρότημα Χαμένα Ίχνη ή Lost Traces στο διεθνές όνομά τους, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τα lives σε μουσικές σκηνές ερμηνεύοντας μοναδικές rock δημιουργίες της ελληνικής και ξένης πενταγράμμου. Από το 2007 έχουν αποκτήσει ολοένα και περισσότερους fans από τις πετυχημένες εμφανίσεις τους ανά περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Στο μικρόφωνο είναι ο Ηλίας συνοδευόμενος από τον Αλέξανδρο και Ηλία στις κιθάρες,ο Παναγιώτης στα πλήκτρα, τον Παναγιώτης στο μπάσο καθώς και τον Κώστας στα drums.

Στα live τους ακούγονται πολλά κομμάτια δικά τους, άλλα και διάφορες διασκευές της ελληνικής και ξένης σκηνής σε hard Rock ύφος. Έχουν γύρω στα 30 κομμάτια γραμμένα και 7 ηχογραφημένα σε μορφή demo.


Το 2017 έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό του Μad και βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 5αδα σαν καλύτερο γκρουπ. Το έπαθλο ήταν να γίνουν μέλη στην Gema που είναι η αντίστοιχη γερμανική AEΠΙ και να συμμετάσχουν μαζί με τα υπόλοιπα γκρουπ σε ένα άλμπουμ που θα περιέχει 2 κομμάτια από το καθένα και ένα τραγούδι που θα είναι όλοι μαζί. Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο έτος. Στη συνέχεια η δισκογραφική θα ασχοληθεί με το κάθε γκρουπ ξεχωριστά για την έκδοση ξεχωριστού άλμπουμ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town