Holy Monitor w/ Acid Barretts Live @ Romantsο - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Holy Monitor w/ Acid Barretts Live @ Romantsο


Ενάμιση χρόνο μετά, οι Holy Monitor επιστρέφουν δισκογραφικά με το δεύτερο, πολυαναμενόμενό τους άλμπουμ "ΙΙ" και το παρουσιάζουν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή του "Ρομάντσο". Μαζί τους οι Acid Barretts.

HOLY MONITOR
Οι Holy Monitor δημιουργήθηκαν από τον Στέφανο Μήτση (κιθάρα) και τον Γιώργο Νίκα (κιθάρα / φωνητικά) το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα, ως στούντιο project. Μετά την ηχογράφηση και κυκλοφορία των δύο πρώτων τους EP's "Golden Light" και "Aeolus", ακολούθησε η προσθήκη των Άλεξ Μπόλπαση (μπάσο), Βαγγέλη Μήτση (πλήκτρα) και Δημήτρη Δουμουλιακα (τύμπανα), όταν και η μπάντα ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2017. Συνδυάζοντας motorik ρυθμούς, υπνωτικά φωνητικά και κιθαριστικά riffs, η μπάντα χτίζει συμμετρικά μοτίβα μέσα σε μία τελετουργική ατμόσφαιρα ψυχεδελικής φρενίτιδας. Το δεύτερο άλμπουμ τους "II" κυκλοφορεί σε βινύλιο και ψηφιακά από την από την Blackspin Records / Primitive Music.

ACID BARRETTS
Oι Acid Barretts είναι ένα lo-fi post punk/shoegaze ντουέτο με noise pop επιρροές. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2013, έχουν κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή ένα EP με τίτλο "DK" και αυτόν τον καιρό ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου full length album τους με την ονομασία "Sustain".

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 5€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town