CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ


24 - 25 Νοεμβρίου
 Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 9€

Χριστούγεννα στην Μόσχα!

CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ

ME 12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ

BOLSHOI ΚΑΙ MARIINSKY

Το Κλασικό μπαλέτο είναι η ωραιότερη γιορτή της ψυχής!

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

CHRISTMAS THEATER

ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

Εδώ και χρόνια τα μεγαλύτερα μπαλέτα όλου του κόσμου οργανώνουν το Christmas Gala, μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα πιο λαμπρά αστέρια του κλασικού χορού. Στην Ρωσία, το σπουδαιότερο γίνεται στην Μόσχα, στο Κρεμλίνο και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες γιορτές για τους λάτρεις του κλασικού μπαλέτου.

Μια τέτοια γιορτή θα ανοίξει το Christmas Theater της Αθήνας και μαζί με αυτήν θα ανοίξει και η αυλαία των φετινών γιορτών. Δώδεκα από τους καλύτερους χορευτές των θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας αποδεικνύουν ότι το μπαλέτο είναι μια μεγάλη γιορτή!

Σπουδαίοι κορυφαίοι χορευτές που αποτελούν την αφρόκρεμα της σπουδαίας Ρωσικής παράδοσης του κλασικού μπαλέτου θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από διάσημες παραστάσεις όπως «Η Λίμνη των Κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Δον Κιχώτης», «Κουρσάρος» κ.α.

Μερικά μόνο ονόματα από τα μεγάλα αστέρια του χορού που θα απολαύσουμε είναι:

H σπουδαία πρίμα μπαλαρίνα του Μπολσόι (Principal Dancer) Ευγενία Ομπρατσόβα (Evgenia Obraztsova) που συμμετέχει και σε παραστάσεις του θεάτρου Μαριίνσκι. Η Ομπρατσόβα είναι ένα μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου χορού. Ανάμεσα στα διάσημα βραβεία που έχει κερδίσει είναι και ο σπουδαιότερος τιμητικός τίτλος που δίνει το διάσημο περιοδικό για τον χορό Dance Magazine. Το βραβείο με τον αφοπλιστικό τίτλο: «Μια από τις 25 καλύτερες μπαλαρίνες που πρέπει να δεις στην ζωή σου».

Στην παράσταση συμμετέχει επίσης ο Ρουσλάν Σκβορστόφ (Ruslan Skvortsov) που είναι κορυφαίος χορευτής (Principal Dancer) των μπαλέτων Μπολσόι. Ο Σκβορτσόφ είναι γνωστός για την εκπληκτική τεχνική του, το λυρισμό και την απαράμιλλη ενέργειά του πάνω στη σκηνή. Χαρακτηριστικό ρεπερτόριο: Άλμπρεχτ (Ζιζέλ), Πρίγκιπας Ζήγκφρηντ (Λίμνη των κύκνων). Το περιοδικό Ballet Magazine τον τίμησε με το βραβείο Soul of Dance στην κατηγορία Star.

Από το θέατρο Μπολσόι έρχεται και ο κορυφαίος χορευτής (Principal Dancer) Αρτέμι Μπελιακόφ (Artemy Belyakov). Έγινε μέλος του Θεάτρου Μπολσόι το 1997. Ο δυναμικός του χαρακτήρας, η τεχνική του αρτιότητα και η σκηνική του υπεροχή συνέβαλαν ώστε να ενσαρκώσει ένα μεγάλο εύρος ρόλων στο κλασικό ρεπερτόριο του χορού. Χαρακτηριστικοί ρόλοι: Κράσσος (Σπάρτακος), Ρωμαίος (Ρωμαίος και Ιουλιέτα), Πρίγκιπας Ζήγκφρηντ (Λίμνη των κύκνων), Καρυοθραύστης, Μπαζίλιο (Δον Κιχώτης), Άλμπρεχτ (Ζιζέλ), Πρίγκιπας (Ωραία Κοιμωμένη).

Μια ακόμα παρουσία από το Μπολσόι είναι η η πρώτη σολίστ (First Soloist) Ντάρια Χοχλόβα (Daria Khokhlova). Αποφοίτησε από την Ακαδημία Χορογραφίας της Μόσχας. Το 2009 έγινε μέλος του Μπαλέτου Μπολσόι. Έχει χορέψει σε γνωστά μπαλέτα (Δον Κιχώτης, Οι φλόγες του Παρισιού, Ωραία Κοιμωμένη, Ζιζέλ κτλ.).

Από το θέατρο Μπολσόι θα απολαύσουμε και τον πρώτο σολίστ (First Soloist) Ίγκορ Τσβιρκό (Igor Tsvirgo). Το 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ακαδημία του Μπαλέτου Μπολσόι και στη συνέχεια έγινε μέλος του Μπαλέτου. Στο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται οι ρόλοι: Άλμπρεχτ (Ζιζέλ), Καρυοθραύστης, Κόνραντ (Κουρσάρος), Σολόρ (Μπαγιαντέρα), Μπαζίλιο (Δον Κιχώτης) κ.ά.

Από το θέατρο Μαριίνσκι θα θαυμάσουμε τον κορυφαίο χορευτή (Principal Dancer) Μαξίμ Ζούζιν (Maxim Zyuzin). Αφού τελείωσε την σχολή Βαγκάνοβα έγινε δεκτός στο Μαριίνσκι το 2001. Είναι ο μόνιμος σολίστ στις μεγάλες περιοδείες του μπαλέτου σε όλο τον κόσμο και το περιοδικό Ballet τον έχει χαρακτηρίσει το νέο αστέρι του διάσημου μπαλέτου της Αγίας Πετρούπολης.

Συνολικά 12 μεγάλοι χορευτές από τα μπαλέτα Μπολσόι και Μαριίνσκι θα μας αποδείξουν ότι το μπαλέτο είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ψυχής.

Ο Κάρολος Ντίκενς έλεγε: «Γεμίζω με το πνεύμα των Χριστουγέννων την ψυχή μου και προσπαθώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα όλο τον χρόνο..»

Ζήστε την μαγεία της χιονισμένης γιορτινής Μόσχας και του κλασικού μπαλέτου και γεμίστε την ψυχή σας με το πνεύμα των Χριστουγέννων παρέα με τα μεγαλύτερα αστέρια των θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι στο Christmas Gala, μια βραδιά που θα την θυμάστε για πάντα!

CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ

ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΜΠΟΛΣΟΪ ΚΑΙ ΜΑΡΙΙΝΣΚΥ



CHRISTMAS THEATER

ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00



ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΛΑΤΕΙΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)

VIP ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 60 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)

Γ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 30 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65 , ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 15 ΕΥΡΩ

Δ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 24 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65 , ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 12 ΕΥΡΩ

Ε ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 18 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65 , ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 9 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town