Γιώργος & Νίκος Στρατάκης - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης

17 - 24 Νοεμβρίου
 Σταυρός του Νότου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 14€

Σάββατα 17 & 24 Νοεμβρίου
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να "γεμίζουν με μουσική" τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις.

Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους θα μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στον Σταυρό του Νότου Plus, όλα τα Σάββατα του Νοέμβριου.

Έχοντας αυτό το μοναδικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.
Ο τρόπος που παίζουν δε σε αφήνει να ξεχαστείς, καθώς είναι σίγουρο πως ο επόμενος στίχος τους θα σε ξαφνιάσει και θα σε ξεσηκώσει!

Ο Νίκος και ο Γιώργος Στρατάκης συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και μας οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. Εξάλλου, αυτή η δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης τους έχει καταξιώσει τόσο στο νησί τους όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πλαισιωμένοι από αξιόλογους συνεργάτες - μουσικούς έρχονται να παρουσιάσουν τον Νοέμβριο, στο Σταυρό του Νότου Plus, τη δική τους μουσική πρόταση.

Μαζί τους, οι ξεχωριστοί μουσικοί:
Aλέκος Χατζάκης: Κοντραμπάσο
Μάνος Στρατάκης: Κρουστά
Δημήτρης Ματζαράκης: Κιθάρα
Μακρής Γιώργος: Γκάιντα – Πνευστά
Νικόλας Χριστόπουλος: Τύμπανα
Γιώργος Σαλουστρος: Πνευστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town