Οι Westlife επανασυνδέονται με νέα μουσική και περιοδεία - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Οι Westlife επανασυνδέονται με νέα μουσική και περιοδεία


Την επανασύνδεση τους ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter με ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τα τέσσερα από τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος.

Το ιρλανδικό pop boy band Westlife επιστρέφει με νέα μουσική και περιοδεία, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Την επανασύνδεσή τους ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter με ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τα τέσσερα από τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος.

Οι Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily και Shane Filan στο βίντεο λένε: «Γεια σας, είμαστε οι Westlife» και «Θα σας δούμε σύντομα».

Ο Brian McFadden, το πέμπτο μέλος του γκρουπ, δεν εμφανίστηκε στο βίντεο. Ο McFadden αποχώρησε το 2004, αρκετά χρόνια πριν τη διάλυση των Westlife. Από τότε, οι θαυμάστριες ελπίζουν για την επιστροφή του, αλλά από το βίντεο δεν φαίνεται πιθανό να συμμετάσχει στην επανένωση.

Φυσικά το #WestlifeReunion έγινε δημοφιλές θέμα στο Twitter σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση του ιρλανδικού συγκροτήματος και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για επετειακή περιοδεία ή αν η μπάντα θα μείνει ενωμένη στη συνέχεια.

Οι Westlife πούλησαν πάνω από 45 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως στην 14ετή καριέρα τους. Κυκλοφόρησαν 10 studio album επτά από τα οποία έφτασαν στο νούμερο 1 σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μπάντα αρχικά διαλύθηκε το 2012 μετά από κάποιες διαφωνίες με την δισκογραφική τους εταιρεία Syco, η οποία ιδρύθηκε από τον γνωστό Βρετανό τηλεοπτικό και μουσικό παραγωγό, Σάιμον Κάουελ. Μετά από μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια περιοδεία χώρισαν και συνέχισαν σόλο καριέρες ραγίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστριών παγκοσμίως.

Οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι οι Westlife έχουν υπογράψει συμφωνία με την Universal και ότι βρίσκονται ήδη στο studio για ηχογράφηση.

Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει με συναυλία στο Croke Park Stadium του Δουβλίνου το στάδιο στο οποίο έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση, το 2012.

Πηγή: www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town