Ο Αδάμ Τσαρούχης στο Σταυρό του Νότου club! - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ο Αδάμ Τσαρούχης στο Σταυρό του Νότου club!


Αδάμ Τσαρούχης
Στο Σταυρό του Νότου Club
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Μετά από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας , που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, ο Αδάμ Τσαρούχης, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταύρου του Νότου, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Με την βελούδινη φωνή του και τραγούδια από τις προσωπικές του κυκλοφορίες αλλά και επιλογές από το juke box των ακουσμάτων του, από την τζαζ , λάτιν και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το Οverjoyed του αγαπημένου του Stevie Wonder αλλά και το Μένω σε κάποια γειτονιά. Ανάμεσα τους και το Everlasting Love του Jamie Cullum, τραγούδια του Τσιτσάνη και του Πλέσσα προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του, όπως η πιο πρόσφατη που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στο τραγούδι «Σε αγαπώ» των Γεράσιμου Λαβράνου και Νίκου Λουκόπουλου.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα».

Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής , Ηρώ κα.

Ξεχώρισε με τη συμμετοχή του σε μουσικές παραστάσεις και μιούζικαλ όπως το «Θα σε πάρω να φύγουμε», «Η Παναγία των Παρισίων», «Θα περάσει κι αυτό», «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», κα.

Μαζί του στην σκηνή τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί .
Πιάνο& Ενορχηστρώσεις : Μάνος Αθανασιάδης
Μπάσο : Αντώνης Αρβανίτης
Σαξόφωνο : Δημήτρης Καραγιάννης
Τύμπανα : Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Πληροφορίες:
Ημέρες: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Προπώληση εισιτηρίων:
Σταυρός του Νότου
Διέυθυνση: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37
Περιοχή: Νέος Κόσμος

Πηγή: www.musicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town