Η μαγεία της συναυλίας μέσα από τη φωτογραφία - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Η μαγεία της συναυλίας μέσα από τη φωτογραφία


Εγκαινιάστηκε στις 12/10 η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «3 Song Rule» στην Blank Wall Gallery της Κυψέλη, η οποία μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα φιλοξενεί 10 φωτογράφους που κατάφεραν να μετατρέψουν την αγάπη τους για τη μουσική σε εικόνα.

Φωτογράφοι, αλλά και λάτρεις της μουσικής και της μαγείας που έχει μία ζωντανή συναυλία, κατάφεραν να συνδυάσουν τις δύο τους αγάπες και να μας δώσουν φωτογραφίες γεμάτες συναίσθημα και ένταση.

Παρουσιάζουν τη δουλειά τους ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο και τη δική του οπτική. Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά όπως είναι και οι τεχνικές. Το αποτέλεσμα σίγουρα διαφέρει από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη, ο τελικός στόχος όμως είναι πάντα ο ίδιος. Να επικοινωνήσουν την ατμόσφαιρα της στιγμής σε όλους όσους θα δουν αυτές τις φωτογραφίες.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «η ατμόσφαιρα μίας συναυλίας ζωντανεύει μέσα από αυτές τις εικόνες και όλο το γεγονός αναβιώνει για όσους ήταν εκεί αλλά και γι’αυτούς που το ζουν μόνο μέσα από τις φωτογραφίες. Η μαγεία της στιγμής έχει αποτυπωθεί για πάντα αφού έχει πρώτα φιλτραριστεί μέσα από τα συναισθήματα του ανθρώπου που τις έχει τραβήξει».

Τα φώτα έχουν ήδη σβήσει, το venue έχει κόσμο και ξέρεις ότι κάτι θα συμβεί στη σκηνή. Έχεις κάμερα και μαγικό καρτελάκι, έχεις πρόσβαση στο Photo Pit. Είναι ο χώρος που καταλήγουν τα ουρλιαχτά και τα απλωμένα χέρια. Εκεί ξεκινάει το live. Μπαίνεις. Κουμπώνεις το φακό, στριμώχνεσαι ανάμεσα σε ηχεία, καλώδια, κάγκελα μαζί με τους υπόλοιπους, και για λίγο το live παίζει μόνο για σένα. Είσαι..πρώτο τραπέζι πίστα. Είσαι ο τύπος που θα κάνει το συναίσθημα εικόνα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, οπότε εκμεταλλεύσου τον σωστά. Γιατί μην ξεχνάς: 3 Song Rule!

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Αθανάσιος Μαϊκούσης
Αλεξάνδρα Κατσαρού
Ανδρέας Πανόπουλος
Αποστόλης Καλλιακμάνης
Ιωάννα Κίτρου
Νώντας Εμμανουήλ
Τηλέμαχος Κουκλάκης
Χαρά Γερασιμοπούλου
Χρήστος Λεμονής
Χριστίνα Αλόσσι

Είσοδος Ελεύθερη

Συντελεστές:
Κείμενο έκθεσης: Ζωή Νικολάου
Artwork & design αφίσας: Bewild Brother

Ωρες:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
και Παρασκευή: 16:30 - 21:30.
Σάββατο: 12:00 - 14:30
Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά

Πληροφορίες:

Φωκίωνος Νέγρη 55
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138 
[m]+30.694.3868.124

Πηγή: www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town