Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πολιτιστικό Πάρκο της Κερατέας - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πολιτιστικό Πάρκο της Κερατέας


Το δημοφιλές πρόγραμμα Τρυγοπάτι του Πολιτιστικού Πάρκου ξεκινά για τους μικρούς φίλους! Το πρόγραμμα παρουσιάζεται από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00 στο Πολιτιστικό Πάρκο έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Στο Τρυγοπάτι τα παιδιά, θα δουν τη διαδικασία της Οινοποίησης από τη συλλογή των σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση του κρασιού σε μπουκάλια και όλα αυτά με έναν μοναδικό βιωματικό τρόπο και διασκεδάζοντας.

θα επισκεφθούν τους Αμπελώνες του πάρκου όπου τραγουδώντας θα στρωθούν στη δουλειά! Πρώτα πρώτα, θα τρυγήσουν όλοι μαζί τα ώριμα σταφύλια. Αφού τρυγήσουν, θα μεταφέρουν τα γεμάτα καλαθάκια στα Πέτρινα Πατητήρια του Πάρκου. Εκεί, θα ρίξουν τη σοδειά κι αφού βγάλουν τα παπουτσάκια, θα ξεκινήσουν το πάτημα των σταφυλιών μέχρι να βγει ο Μούστος!

Έπειτα θα περάσουν κι από την Στροφιλιά όπου θα βγάλουν και τον τελευταίο χυμό από τα σταφύλια και θα φτάσουν στο τελικό στάδιο της οινοποίησης που είναι η τοποθέτηση του μούστου σε βαρέλια και έπειτα η εμφιάλωση!

Η δραστηριότητα εντάσσεται στα Διεθνώς Αναγνωρισμένα και Βραβευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα που διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, το Πολιτιστικό Πάρκο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας
Με την τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

Γενική είσοδος στο πάρκο
Ξενάγηση στο Πάρκο Δεινοσαύρων, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημέρας
Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

εως και 18/11

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρω

Πηγή: E-Daily.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town