S.T.A.L.K.E.R.S: Ένα μέρος με βαριά ιστορία ( Βίντεο ) - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

S.T.A.L.K.E.R.S: Ένα μέρος με βαριά ιστορία ( Βίντεο )


Φτάνοντας στο σανατόριο της Πάρνηθας νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην αρχή ενός θρίλερ. Το κτίριο ξεπηδάει επιβλητικό μπροστά σου και σε κατακλύζει η ατμόσφαιρα και το δέος της ιστορίας που το περιβάλλει.

Το σανατόριο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1912 ως αντιφυματικό θεραπευτήριο. Εκεί καταλήγουν και πεθαίνουν αρκετοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και φυσικά έτσι δημιουργείτε και η ιστορία του.Εμείς ως γνήσιοι εξερευνητές αποφασίσαμε να μπούμε στο κτίριο βράδυ. Αφού λοιπόν ετοιμάσαμε τον εξοπλισμό και κάναμε έναν έλεγχο του κτιρίου καθώς και μια επίσκεψη στο κοντινό πάρκο των ψυχών περιμέναμε να πέσει η νύχτα.

Όταν ο ήλιος χάθηκε πλέον κάναμε τα πρώτα μας βήματα μέσα στο κτίριο. Το ισόγειο και οι πρώτοι όροφοι έχουν μια αρχιτεκτονική που θυμίζει πολύ ένα σημερινό νοσοκομείο, ο αέρας είναι βαρύς και η υγρασία του κτιρίου σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο που δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και η πιθανότητα να δεις ''φαντάσματα'' γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.




          Λίγα λόγια για την ομάδα           
Η ομάδα S.T.A.L.K.E.R.S φτιάχτηκε με σκοπό να εξερευνηθούν μέρη που έχουν εγκαταλειφθεί από τον άνθρωπο, στόχος της είναι να αναδείξει την ομορφιά και την ιστορία αυτών των τόπων με μία διαφορετική ματιά.


          Ο Ιππόλυτος          
γεννήθηκε στο Παρίσι στην Γαλλία και μεγάλωσε στο νησί της Λέρου στα Δωδεκάνησα. Αποφάσισε μεγαλώνοντας να ασχοληθεί με τον τουρισμό και έτσι σπούδασε διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Στην σχολή του γνωρίστηκε με τον Στέλιο και ήταν το πιο πρόσφατο μέλος των S.T.A.L.K.E.R.S και αυτό που ολοκλήρωσε και την ομάδα. Αγαπάει και εκείνος την φωτογραφία και ασχολείται με αυτήν τα τελευταία 2 χρόνια




Ο Στέλιος
γεννήθηκε το 1995 στο Χατζηκυριάκειο Πειραιά. Μεγάλωσε αγαπώντας τις τέχνες και ιδιαίτερα τον κινηματογράφο, απέκτησε την πρώτη του βιντεοκάμερα σε πολύ μικρή ηλικία και από τότε ξεκίνησε το ταξίδι της κινηματογράφησης. Έκανε αρκετές ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους και ασχολήθηκε αρκετά με το κομμάτι των εξερευνήσεων εγκαταλελειμμένων χωρών. Ξεκίνησε να σπουδάζει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων σε ηλικία 18 ετών και 2 χρόνια αργότερα δημιούργησε μαζί με τον Ιππόλυτο και τον Χάρη την ομάδα S.T.A.L.K.E.R.S η οποία έγινε μετέπειτα κανάλι στο YouTube. Από τότε γυρίζουν όλη την Ελλάδα και εξερευνούν και βιντεοσκοπούν κάθε είδος εγκαταλελειμμένο κτίριο. 





Ο Χάρης

γεννημένος στην Αθήνα, είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Σπούδασε διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων αλλά μετα απο ενα ταξίδι στην Γερμανια τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας. Γνωρίστηκε στην συνέχεια με τον Στέλιο ώντας συνάδελφοι στο ίδιο ξενοδοχείο και ξεκίνησαν μαζί την ομάδα S.T.A.L.K.E.R.S και τις εξερευνήσεις και κινηματογραφήσεις εγκαταλελειμμένων περιοχών . Εχει ασχοληθεί με πολλές δουλειές απο εκδηλώσεις μέχρι μουσικά videoclip και βρίσκεται στο χώρο της φωτογραφίας επαγγελματικά την τελευταία 5ετια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town