Αντώνης Ζιώγας: ΤΟ ΟΥΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Αντώνης Ζιώγας: ΤΟ ΟΥΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ είναι συγγραφέας και ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου το έτος 2001. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών έργων όπως, Πανσέληνος, Σας πήραμε τη Λίζα κύριε Νταβίντσι, Όταν ο Θεός σερφάρει, Αφιερωμένο σε σένα σχιζοφρένειά μου, Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα, Η Χιονάτη και οι εφτά μικροί θεατές, Μαθητευόμενοι μάγοι, Στη μαγευτική κοραλλοχώρα, Το μαγικό κουτί. Τελευταία έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, Το ουαί των Αγγέλλων . Επίσης έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε τριανταπέντε θεατρικές παραστάσεις και εφτά τηλεοπτικές σειρές. 


Λίγα λόγια για το  «ΤΟ ΟΥΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»
Ένα ανοιξιάτικο, μουντό πρωινό, η πυρκαγιά, που ξεσπά από εμπρησμό σε ένα ορφανοτροφείο, στέλνει στο θάνατο την έγκυο διευθύντριά του, μαζί με δεκάδες ορφανά. Ταυτόχρονα σε ένα άλλο σημείο της πόλης αυτοκτονεί από την ταράτσα της εταιρείας του, ένας χρεωκοπημένος μεγαλομηχανικός. Τη διευθύντρια και το μεγαλομηχανικό, εκτός από το θάνατο, τους συνδέει και μια μυστική κι απάνθρωπη «συμφωνία», η οποία θα μολύνει το μέλλον των παιδιών τους.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, τα παιδιά αυτά θα ενηλικιωθούν σε έναν κόσμο, όπου βασιλεύει η βία και η εξαθλίωση. Η κρίση, που έχει ξεσπάσει στο Νότο θα κορυφωθεί εφιαλτικά. Οι Βόρειοι θα επιβάλλουν ένα είδος ψυχρού πολέμου. Παράλληλα το μυστηριακό παρελθόν, ενσαρκώνει ένα δαίμονα, που σπέρνει το θάνατο και στοιχειώνει τις ψυχές τους. Και ένας μεγάλος έρωτας, θα δοκιμάσει μια δυνατή φιλία.

ΤΟ ΟΥΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ 
Μυθιστόρημα τρόμου φαντασίας και έρωτα του Αντώνη Ζιώγα από τις εκδόσεις ΑΝΙΜΑ .
Πρώτη παρουσίαση: 22 Οκτωβρίου 2018
Ώρα: 19:30
Τόπος: ΚΟΜΗΣ Λασκαράτου 20 Αθήνα
www.animapublications.gr, info@animapublications.gr )

Ένα μικρό απόσπασμα ως δείγμα γραφής
«Ανάπνευσε!»  Ο Άγγελος δεν ανταποκρίθηκε. «Σε παρακαλώ ανάπνευσε!» ξαναείπε βραχνά με δάκρυα στα μάτια.Ο μικρός εξακολουθούσε, να παραμένει ασάλευτος.«Μη μ εγκαταλείψεις τώρα!», ξέσπασε ο Αλέξανδρος σε λυγμούς. Γέμισε τα πνευμόνια του με όσο καθαρό αέρα μπορούσε και ακούμπησε τα χείλη του πάνω στα χείλη του Άγγελου, φυσώντας με δύναμη μέσα στο στόμα του. Καμία ανταπόκριση. Δεύτερη προσπάθεια. Τίποτα πάλι. Ο λατρεμένος του φίλος είχε σταματήσει, να αναπνέει. Τον γρονθοκόπησε με όλη του τη δύναμη στο στήθος. Έκλαιγε γοερά και τα δάκρυά του ξέπλεναν το κατάμαυρο, από τον καπνό, άψυχο πρόσωπο του Άγγελου.«Γιατί μου το κάνεις αυτό;» είπε με λυγμό, «Είσαι, ότι μου ‘χει απομείνει!»Τον έσφιξε στην αγκαλιά του και έμεινε ασάλευτος. Θα βγούμε από εδώ ζωντανοί! Κόλλησε ξανά τη μούρη του στα κάγκελα της κλειδωμένης πόρτας. Ρούφηξε μια τελευταία τζούρα οξυγόνου και την έστειλε βαθειά, στα νεκρά πνευμόνια του αγοριού, που κρατούσε στα μπράτσα του. Ο Άγγελος άρχισε, να βήχει και να ξερνάει το δηλητήριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town