Παραμύθια του χθες και του σήμερα - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Παραμύθια του χθες και του σήμερα


Ένα ελληνικό παραμύθι με μεγάλη ιστορία, που φτάνει μέχρι τη Λιψία, υπογράφει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στο Faust, από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Δράκοι, μάγια και σύγχρονοι προβληματισμοί μπλέκονται στην ιστορία του βασιλόπουλου που αρνιόταν πεισματικά να παντρευτεί μέχρι που αντίκρισε την ­ομώνυμη βασιλοπούλα.

«Το κορίτσι που επιμένει»
 

Το πρωτότυπο μουσικοθεατρικό παραμύθι του Τηλέμαχου Τσαρδάκα έρχεται στο Θέατρο Άλφα-Ιδέα, από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Βασισμένο στην ελληνική μυθολογία, ακολουθεί τις περιπέτειες ενός κοριτσιού που κάνει τον Κάτω Κόσμο άνω κάτω, με συμμάχους τον Βαρκάρη, τον Κέρβερο και την Περσεφόνη, μέχρι να πάρει πίσω το αγόρι της από τον Πλούτωνα.

«Αισώπου... Φίλοι»
 

Η παράσταση της ομάδας Μικρός Νότος επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σταθμός (από τις 7 οκτωβρίου) για να μας διηγηθεί τις ιστορίες του μεγάλου παραμυθά. Οι ήρωες του Αισώπου συναντούν τα παιδιά του σήμερα σε μια διαδραστική παράσταση που προσεγγίζει τη λαϊκή παράδοση με καταιγιστικούς ρυθμούς, χιούμορ και ζωντανή μουσική.

«Η τραμπάλα»
 

«Από πολύ μικρός μαθαίνεις πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τραμπάλα μόνος του», υπογραμμίζει η σκηνοθέτις Σοφία Πάσχου, μέσα από το έργο του Στιούαρτ Μέλτον που μιλά για την πρώτη φιλία, το παιχνίδι, τη συνεργασία και την υποχώρηση και ανεβαίνει στο ολοκαίνουργιο Μικρό Εθνικό, από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Πηγή: www.athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town