Νέο τραγούδι από τον Χάρτινο με τίτλο «Είναι» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Νέο τραγούδι από τον Χάρτινο με τίτλο «Είναι»


Ο Χάρτινος είναι ένας καλλιτέχνης που δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του μιας και όπως μας δήλωσε και ο ίδιος πως δεν έχει σημασία ο δρόμος που αφήσαμε πίσω μας, τα σημαντικά είναι μπροστά μας.
Follow Χαρτινος:

Η JDI Production καλωσορίζει τον Χάρτινο.
Έναν καλλιτέχνη που δεν επιθυμεί ακόμα να αποκαλύψει την ταυτότητα του μιας και ούτε δισκογραφική εταιρία που τον αντιπροσωπεύει η JDI Production LTD δεν γνωρίζει το πρόσωπό του. Ίσως τον ξέρουμε?. Ίσως και όχι. Γεγονός είναι όμως που μέσα την μουσική του ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο αφύπνισης, γνωρίζοντας τα σημαντικά πράγματα και συναισθήματα που ξεχνάμε στην ζούγκλα της καθημερινότητας.
Γιατί όσο υπάρχει δρόμος μπροστά, τα όμορφα θα έρχονται.
Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι ως Χάρτινος με τον τίτλο «Είναι» από την JDI Production LTD δίνοντας μας το δικό του μήνυμα.           Λίγα λόγια για τον Χάρτινο           

Όταν του ζητήσαμε ένα βιογραφικό του για να τον γνωρίσουμε μας είπε: Δεν έχει σημασία ο δρόμος που αφήσαμε πίσω μας, τα σημαντικά είναι μπροστά μας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πράγματα που με διαμόρφωσαν και που συνεχίζουν με το τρόπο τους να με διαμορφώνουν. Οι γονείς μου, οι έρωτές μου, ο τελευταίος και καταληκτικός. Η κόρη μου, οι φίλοι, τα βιβλία. Αυτά με έφτιαξαν σε αυτό που είμαι. Τώρα. Και συνεχίζουν. Με διαμορφώνουν και τα διαμορφώνω, πάντα μπροστά, χωρίς να γίνονται φορτίο, μόνο ρεύμα που με ακολουθεί ως το τέλος.

Αυτή είναι η βιογραφία μου. Μια ροή σχέσεων και γεγονότων με το δρόμο μπροστά. Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν το αίτιο. Και η μουσική το αιτιατό, που ερχόταν να γεμίσει, να συμπληρώσει και να διαμορφώσει αυτές και εμένα. Να τις απαλύνει και να τις εξιδανικεύσει. Άλλες φορές σωτηρία και άλλες φορές αλάτι στη πληγή. Αποδείχθηκε η πιο δύσκολη ερωμένη μα δε το μετάνιωσα καθόλου.

Γιατί όσο υπάρχει δρόμος μπροστά, τα όμορφα θα έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town