Ancestral Stories: Έκθεση του Στέφανου Φωλίνα στην Art Zone 42 - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ancestral Stories: Έκθεση του Στέφανου Φωλίνα στην Art Zone 42


Η έκθεση του Στέφανου Φωλίνα, «Ancestral Stories» σε επιμέλεια της θεωρητικού τέχνης Δόμνας Χανουμίδου, παρουσιάζεται στην αίθουσα της Gallery Art Zone 42.

Η επιμελήτρια της έκθεσης σημειώνει μεταξύ άλλων για το έργο του καλλιτέχνη:

«Τα ζωγραφικά έργα του Στέφανου Φωλίνα, με την έντονη χρωματική παλέτα και τις σχεδόν επίπεδες αναπαραστάσεις αναδύουν από την αρχέγονη μνήμη ιστορίες προγονικές. Σαν τοιχογραφίες πρώιμες σε σπήλαια, ο καλλιτέχνης έντεχνα δημιουργεί φανταστικούς κόσμους του πρώιμου πολιτισμού που αφηγούνται με τρόπο απλό αλλά ουσιώδη, αυτά που ο πρωτόγονος άνθρωπος αποτύπωσε με αδρά χαρακτηριστικά και φυσικά υλικά για να καταθέσει λόγο, πριν καν ακόμα η γραφή αποτελέσει τέτοιο μέσο».

Βιογραφικό
Ο Στέφανος Φωλίνας γεννήθηκε στη Λάρισα. Έχει κάνει μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και εκφραστικά ευφάνταστα σχέδια. Είναι μέλος του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων και του Συλλόγου Καλλιτεχνών Κεντρικής Ελλάδας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ αυτή είναι η πέμπτη ατομική του έκθεση. Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές. Ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα.

Ημερομηνία:
Από: 04/10 Εως: 27/10
Εγκαίνια: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στις 8.00 μμ
Ώρες: Τρίτη, Πέμπτη , Παρασκευή 15:00 – 21:00, Τετάρτη & Σάββατο 11:00 – 15:00

Τοποθεσία:
ArtZone 42, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 42, Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
www.artzone42.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town