4 τοπ καλλιτέχνες έρχονται.... - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

4 τοπ καλλιτέχνες έρχονται....


Καινούργια σεζόν και το ιστορικό τζαζ κλαμπ της πόλης φροντίζει να τη γεμίσει με σημαντικά ονόματα – δικά μας και ξένα. Από τις φετινές μετακλήσεις του ξεχωρίζουμε τις παρακάτω.

# Ida Nielsen
 

Δυναμικά ξεκινάει η σεζόν, με το εκρηκτικό φανκ που παίζει αυτή η σπουδαία μπασίστρια (και τραγουδίστρια), στενή συνεργάτις του Prince στην τελευταία του φάση, από το 2008 μέχρι το 2016. Η Ida και το γκρουπ της, οι Funkbots, είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν το κλαμπ για τέσσερα βράδια με το αυθεντικό, γερό φανκ τους. (5-8 Οκτωβρίου)

# Corey Harris


Ένας απόλυτα σύγχρονος μπλούζμαν που ­φέρνει στο σήμερα την πλούσια παράδοση των ακουστικών μπλουζ του Δέλτα και του Μισισιπή, περνώντας τη μέσα από τη ρέγκε ή το χιπ χοπ με μοναδικό τρόπο. Η κιθάρα του κεντάει όπως και το τραγούδι του και είμαστε τυχεροί που θα απολαύσουμε πρώτη φορά έναν τέτοιο καλλιτέχνη. (19-22 Οκτωβρίου)

# James Carter
 

Από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τζαζ σαξοφωνίστες, αγκαλιάζει πλήρως με τον ήχο του την παράδοση αυτής της μουσικής, από το σουίνγκ και το μπίμποπ μέχρι τις μέρες μας. Μπορεί την ίδια στιγμή να γίνεται Django Reinhardt, Jimi Hendrix ή John Coltrane και αυτό φαίνεται ανάγλυφα στο Organ Trio του, με το οποίο έρχεται εδώ. Blue ’n’ groovy! (9-12 Νοεμβρίου)

# Andy Sheppard
 

Κορυφαίος Ευρωπαίος μελωδικός σαξοφωνίστας, σταθερός συνεργάτης προσωπικοτήτων όπως η Carla Bley, δημιουργικός κι εκφραστικός ως μουσικός και συνθέτης, με πρόσφατο σπουδαίο άλμπουμ στην ECM («Romaria»), έρχεται με το κουαρτέτο του στο ­οποίο συναντάμε και τον εξαιρετικό κιθαρίστα κι electronics expert Eivind Aarset. (14-17 Δεκεμβρίου)

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς,Παγκράτι
Τηλ.: 2109213310

Πηγή: www.athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town