Αρλέτα - Ακόμα κι αν φύγεις - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Αρλέτα - Ακόμα κι αν φύγεις

27/09
ΗΡΩΔΕΙΟ


Έλληνες ερμηνευτές και αγαπημένοι φίλοι της Αρλέτας θα συναντηθούν στο Ηρώδειο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, για να τραγουδήσουν για εκείνη.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται καλλιτέχνες της γενιάς της που συμπορεύθηκαν παράλληλα ή και δημιουργικά δίπλα της, οικείοι άνθρωποί της, αλλά και κάποιοι καλλιτέχνες νεότεροι, που την αναφέρουν ως πηγή ουσιαστικής έμπνευσης.

Μαζί τους και δυο διεθνείς συμμετοχές: ο Craig Walker (ιδρυτικό μέλος των Archive) και η Phoebe Killdeer (πρώην αγαπημένη φωνή των Nouvelle Vague) ή αλλιώς οι Them There. 

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Φωτεινή Βελεσιώτου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Βαγγέλης Γερμανός, Χρήστος Θηβαίος, Βίκυ Καρατζόγλου, Ντόρα Μπακοπούλου, Sunny Μπαλτζή, Μίλτος Πασχαλίδηςμ, Μπάμπης Στόκας, Τάνια Τσανακλίδου, Γιώργης Χριστοδούλου, Angelika Dusk, Them There: Craig Walker (Archive) & Phoebe Killdeer (Nouvelle Vague).

Η Αρλέτα άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο ελληνικό τραγούδι. Η φωνή της, που συνδέθηκε άρρηκτα με το Νέο Κύμα και την εποχή των μπουάτ. Ακριβώς ένα χρόνο από τον θάνατό της, όλα αυτά που η ίδια έγραψε και ερμήνευσε θα ακουστούν ξανά στον χώρο του Ηρωδείου. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν επίσης ποιήματα, κείμενα και στίχοι της από ηχογραφήσεις αρχείου αλλά και σε ελεύθερη ανάγνωση από τη Λυδία Φωτοπούλου, όλα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέλιου Κρασανάκη, ενώ ο Θύμιος Παπαδόπουλος θα υπογράψει τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. 

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα.

27/09
ΗΡΩΔΕΙΟ
Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα, 210 3235582
Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 17-50 ευρώ

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town