Καλλιτεχνικές οφθαλμαπάτες: Όταν η ζωγραφική στο σώμα ξεγελάει το μυαλό - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Καλλιτεχνικές οφθαλμαπάτες: Όταν η ζωγραφική στο σώμα ξεγελάει το μυαλό


Η 24χρονη Νοτιοκορεάτισσα Dain Yoon ζωγραφίζει στο ίδιο της το σώμα, δημιουργώντας οφθαλμάπατες - έργα τέχνης.

Το ταλέντο της στη ζωγραφική, η εφευρετικότητα και η έμπνευση, είναι τα εργαλεία της 24χρονης Dain Yoon, για τις οφθαλμαπάτες που δημιουργεί με τη βοήθεια του σώματός της. Ζωγραφίζει πάνω στο σώμα της και καταφέρνει να «παίξει» με το μυαλό των θεατών.


Η Dain Yoon είναι μια νεαρή καλλιτέχνιδα από τη Νότια Κορέα που ξέρει καλά πώς να αξιοποιεί τις γνώσεις της στο μακιγιάζ για να δημιουργεί οφθαλμαπάτες.

Όπως δηλώνει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα, οι οφθαλμαπάτες της αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν τον κόσμο. «Οι άνθρωποι ζουν σε οφθαλμαπάτες», σημειώνει η 24χρονη καλλιτέχνιδα. «Οι άνθρωποι βλέπουν τα πάντα με τον δικό τους υποκειμενικό τρόπο», όπως λέει.

Η ίδια, με τη ζωγραφική σώματος, θέλει να εκφράσει τη διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Με μητέρα επίσης καλλιτέχνιδα και πατέρα με εμπειρία στον χώρο της αρχιτεκτονικής, η ίδια φαίνεται ότι επηρεάστηκε σημαντικά από το οικογενειακό της περιβάλλον, αποφασίζοντας να εκφράσει την καλλιτεχνική της φύση μέσα από τη ζωγραφική.

Τα ιδιαίτερα δημιουργήματά της δεν περνούν απαρατήρητα, προσελκύοντας σχεδόν 400.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram.




Πηγή: sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town