Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Τζαζ στο Ναύπλιο! - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Τζαζ στο Ναύπλιο!

ΝΑΥΠΛΙΟ
Ημερομηνία: 22/9/2018
Ωρα προσέλευσης: 10:00

Τιμή εισητηρίου: από 21 ευρώ


Το SAY YES, στην πρώτη του εκτός Αθηνών εξόρμηση, έχει οργανώσει και σας προτείνει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο jazz μουσική στην πιο όμορφη ίσως πόλη της Ελλάδας.

Αφορμή, το φεστιβάλ τζαζ που γίνεται στον πολυχώρο πολιτισμού Φουγάρο, στο Ναύπλιο, για 6η συνεχή χρονιά, φιλοξενώντας τζαζ τάσεις από Έλληνες και ξένους μουσικούς με διεθνή καριέρα και καταξίωση, που συμμετέχουν στα πλέον αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του είδους.

Μαζί μας, οδηγός και ξεναγός στον γοητευτικό κόσμο της τζαζ, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιλάν Σολομών. Γνωστός σαν συνιδρυτής του Jazz fm, αλλά και από τις εκπομπές του «Μουσικές κοινότητες» στο Τρίτο πρόγραμμα, χαρακτηρίζεται σαν «εγκυκλοπαίδεια» της τζαζ από τους ανθρώπους του χώρου. Με τις όμορφες ιστορίες του θα μας βάλει ακόμα περισσότερο στο κλίμα και στο νόημα του ήχου που ξεκίνησε από τη Ν. Ορλεάνη για να επηρεάσει βαθιά την εξέλιξη της μουσικής σε όλον τον κόσμο.

Για τη διαμονή μας εκεί, έχουμε κάνει τις αντίστοιχες κρατήσεις σε δύο πολύ κεντρικά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, το Hotel Grande Bretagne 4 αστέρων (www.grandebretagne.com.gr) και το Ξενοδοχείο Αγαμέμνων 3 αστέρων (www.nafplioagamemnon.gr).

Αναχώρηση με πούλμαν από την Λ. Μεσογείων το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, 10.00 κι επιστροφή στο ίδιο σημείο το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου..

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ/άτομο για διαμονή στο Grande Bretagne και 95 ευρώ/άτομο για διαμονή στο Αγαμέμνων.* Περιλαμβάνεται μεταφορά με το πούλμαν, διανυκτέρευση με πρωινό στο αντίστοιχο ξενοδοχείο* και βόλτα στο κέντρο της πόλης με το ανοιχτό τρενάκι. Η είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

*το κόστος αφορά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. Για κράτηση μονόκλινου υπάρχει 30 ευρώ επιπλέον χρέωση

Επικοινωνία: sayyesathens@gmail.com

Πηγή: E-Daily.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town