Υπόγεια Ρεύματα – Συναυλίες σε Χάγη και Βρυξέλλες - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Υπόγεια Ρεύματα – Συναυλίες σε Χάγη και Βρυξέλλες


Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Οδεύοντας προς τα 25α τους γενέθλια, τα Υπόγεια Ρεύματα ξεκινούν τη φετινή τους χρονιά με νέες εμπειρίες! Το τέλος Σεπτέμβρη θα τους βρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Χάγη και στις Βρυξέλλες, όπου θα δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες στις 28 και 29 του μήνα αντίστοιχα.

Ypogeia Revmata – The Hague
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 20:00
Het Zeeheldentheater
Trompstraat 342
2518 BT Den Haag
Τιμή εισιτηρίου: 18€ (προπώληση) – 22€ (ταμείο)
Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Πάνος Γουργιώτης, νεότερος τραγουδοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει ως βάση τις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας στιγμές της, μέχρι τώρα αλλά και της επερχόμενης, δισκογραφίας του.

Ypogeia Revmata – Brussels
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 20:00
De Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem
Τιμή εισιτηρίου: 18€ (προπώληση) – 22€ (ταμείο)
Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Επιπλέον, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους 7”, σειρά έχουν τα νέα t-shirts που δηλώνουν εμφανώς τη διάθεσή τους για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα 25 χρόνια! Η εικαστική επιμέλεια έγινε από την Ήρα Σταματοπούλου και η παραγωγή των t-shirts πραγματοποιήθηκε από την Yourspace.

Τα t-shirts είναι διαθέσιμα με παραγγελία είτε από την σελίδα τους στο facebook είτε στο mail info@goodheart.gr και φυσικά σε όλες τις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

Υπόγεια Ρεύματα

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Ένα ταξίδι που κρατά τρία χρόνια και μετρά δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αυτή η μεγάλη Υπόγεια συνάντηση με τους φίλους της μπάντας και τον φρέσκο ήχο της αποτυπώθηκε σε ένα live ηχογραφημένο βινύλιο που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 από το Vinyl is Back Festival, εγκαινιάζοντας την σειρά Vinyl is Back Live Sessions. Πιστό στις πρωτοποριακές παραδόσεις που ακολουθεί σε όλη την πορεία του και θέλοντας να δώσει το χώρο και το χρόνο σε κάθε νέο τραγούδι, το καλοκαίρι του 2018, το συγκρότημα εγκαινίασε μια νέα δισκογραφική περίοδο επιστρέφοντας στα αγαπημένα 45άρια.  Τον Ιούλιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του συλλεκτικό 7” με τα τραγούδια «Κάτι» και «Δεν είναι Αρκετό» που είναι διαθέσιμα και σε ψηφιακή μορφή.

Φυσικά τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες! Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.


Πηγή: tetartopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town