Πράκτορες του Πλανήτη: Τα Τέρατα των Θαλασσών - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Πράκτορες του Πλανήτη: Τα Τέρατα των Θαλασσών


Σχετικά με το έργο

Το έργο είναι μία σύγχρονη ιστορία δράσης με πρωταγωνιστές παιδιά από όλο τον κόσμο που παίρνουν μέρος σε πρακτορικές αποστολές ενάντια στα σχέδια του πανούργου Ιβάν φον Βαμπάουερ και των Τεράτων του! Η σκηνοθεσία του Άγγελου Κλωνάρη βασίζεται σε μεγάλο μέρος της στη διάδραση των ηθοποιών με animation αλλά και με το κοινό. Οι μουσικές του Θοδωρή Παπαδημητρίου θα σας μείνουν στο μυαλό (είναι λίγο εθιστική η μουσική), συνήθως όλοι βγαίνουν από το θέατρο τραγουδώντας! Η αεικίνητη ομάδα των ηθοποιών της παράστασης ηλεκτρίζει τη σκηνή με τη δημιουργικότητά της, το κέφι και την άμεση επικοινωνία της με την πλατεία, μέσα από διαδραστικά τρικ με τα παιδιά!​


Η περιπέτεια επί σκηνής

Οι πράκτορες Ιάσονας, Ανίτα, Μαρί Λουίζ και Μπεν καλούνται να συμμετέχουν σε μία άκρως απόρρητη αποστολή διάσωσης των θαλασσών. Ο κάκιστος Ιβάν Φον Βαμπάουερ, γνώριμος εχθρός των πρακτόρων και της Περιβαλλοντοπόλ, έχει στρατολογήσει τα τέρατά του Ψαροσκούπα, Σουπάρα και το Φάντασμα και συντονίζει την απεχθή επιχείρησή του από το υποβρύχιο παλάτι του στην Εύβοια. 


Αυτή τη φορά, οι Πράκτορες καλούνται να σώσουν το θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου από τα βρωμερά σχέδια του Ιβάν.


Θα καταφέρουν οι Πράκτορες να εμποδίσουν τον Ιβάν να καταστρέψει το θαλάσσιο πάρκο; Θα φέρουν σε πέρας μία τόσο δύσκολη αποστολή με εχθρούς τα αηδιαστικά τέρατα του Ιβάν; 


Σημείωση από την παραγωγή

Από το καλοκαίρι του 2020, εντοπίσαμε τα βραβευμένα με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων, ελληνικά βιβλία "Πράκτορες του Πλανήτη". Οι χαρακτήρες των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη με την εξαιρετική εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου μας συνεπήρε! "Ουάο! Τι διαμάντι είναι αυτό". Έχουμε και μία τρέλα με τα hi tech αντικείμενα, ηλεκτρικά οχήματα-αεροπλάνα κάθετης απογείωσης, οθόνες, tablets, κινητά κι όλα αυτά που συνεπαίρνουν τα παιδιά μας σήμερα. Μαζευτήκαμε, οργανωθήκαμε και αρχίσαμε δουλειά! Πάμε να φτιάξουμε εργάρα διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους, να βάλουμε animation χαρακτήρες να παίζουν με τους ηθοποιούς, να απολαύσουν τα παιδιά μία εμπειρία video με live action.


2,5 χρόνια μετά, με χαρά σας παρουσιάζουμε τη πρώτη θεατρική παράσταση με κινηματογραφική / τηλεοπτική αισθητική, με κινούμενους (animated) χαρακτήρες και πολύ πολύ δράση (και αστειάκια φυσικά που σκάνε εκεί που δεν το περιμένεις). Προσθέσαμε σύγχρονα σκηνικά και κοστούμια, δουλέψαμε αρκετά σε πρωτότυπες μουσικές / τραγούδια για να ξεσηκώσουν τους μικρούς (και μεγάλους) θεατές. Κι εμείς ως γονείς, δεν θέλουμε να βαριόμαστε στις παιδικές παραστάσεις, μας αρέσει το οικογενειακό θέαμα!


Είπαν για το έργο

Από τον Οκτώβριο, το έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες θεατές (εκπαιδευτικοί και οικογένειες) και τα σχόλια είναι 100% θετικά (σας ευχαριστούμε πολύ):


"Πόσο προσεγμένη και απολαυστική παράσταση! Περάσαμε υπέροχα! Να πάτε με τα παιδιά σας να την απολαύσετε!" - Stergy Mommy, family instagram infuencer.


"Είχα χρόνια να δω τέτοια παράσταση! #must-see" - Αλεξίου Βικτώρια, mummy influencer & blogger.


"Είδα ένα θεατρικό έργο σαν να το έφτιαξε η Pixar" - Δημήτρης Σταρόβας, Μουσικός - ηθοποιός - ιδιοκτήτης studio οπτικο ακουστικών παραγωγών.


"Το Ελληνικό θεατρικό για την κλιματική αλλαγή, εξαιρετικό για παιδιά, εξαιρετικό για γονείς. Ένα science based θεατρικό, εκπαιδευτικό αλλά και τρομερά διασκεδαστικό!" - Φοίβη Κουντούρη, γνωστή καθηγήτρια (παγκοσμίως) περιβαλλοντικών οικονομικών.


"Εικόνες, κίνηση, μουσική, ρυθμός και γεμάτη περιπέτεια σενάριο!μα πάνω από όλα ευαισθησία και δυνατά μηνύματα σχετικά με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Έχω αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στην προσπάθεια να γίνει κομμάτι μας η περιβαλλοντική εκπαίδευση... Βλέποντας τη συγκεκριμένη παράσταση υπενθύμισα στον εαυτό μου το λόγο για να συνεχίσω να προσπαθώ..."- Ελένη Νιάρχου, Διεύθυνση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Αττικής.


100% εκπαίδευση, 200% διασκέδαση!


Η πλοκή της παράστασης βασίζεται σε ένα από τα βραβευμένα και bestseller βιβλία της σειράς «Πράκτορες του Πλανήτη» που έχει ενθουσιάσει παιδιά κι εκπαιδευτικούς («Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» (Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου Γνώσεων 2015), «Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ» (εκδ. 2016), «Πράκτορες του Πλανήτη: Τα Τέρατα των Ωκεανών» (2017), «Πράκτορες του Πλανήτη: Πιράνχας στη Στεριά» (2018), «Πράκτορες του Πλανήτη: Η Απαγωγή της Δ» (2020)) και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.


Το έργο έχουν ήδη παρακολουθήσει σχολεία από πολλές βαθμίδες, νήπια, δημοτικά και Α - Β Γυμνασίου κι είχε απήχηση και προσήλωση από όλα τα παιδιά που το παρακολούθησαν. Είναι κατάλληλο (επιβεβαιωμένα) για τις αναφερόμενες τάξεις.


Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία πραγματοποιούνται ως την Παρασκευή 7 Απριλίου.


Επικοινωνία για κρατήσεις στα τηλέφωνα: 210-5221767 (Θέατρο Βέμπο) και 6985-603020 (Παραγωγή) ή στείλτε mail στο praktorestouplaniti@gmail.com.


Αιτήσεις για παρακολούθηση, ηλεκτρονικά σε αυτό το link ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Πληροφορίες προσέλευσης και κρατήσεων:

Εισιτήρια πληρώνουν ενήλικες κι ανήλικα από 2 ετών κι έχουν θέση στην κάτοψη.

Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά από 4-12 ετών.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 85-90 λεπτά με 10λεπτο διάλειμμα.

Πρόσβαση στο θέατρο έχετε με το μετρό ΣΤΑΣΗ Μεταξουργείο (Πλατεία Καραισκάκη), 50 μέτρα από το Θέατρο.


Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, δίπλα στο θέατρο λειτουργεί πολυόροφο ιδιωτικό parking. Τις Κυριακές μπορείτε να παρκάρετε και στην περιοχή, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά σημεία για νόμιμο parking στους γύρω δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town