170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ του Γιωργή Τσουρή - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ του Γιωργή Τσουρή

 

εισιτηρια εδω

2 Απρ - 28 Μαϊ
ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια


Θεατρική περίοδος 2022-2023


για 4ο και τελευταίο κύκλο παραστάσεων


170 τετραγωνικά (MOONWALK)


του Γιωργή Τσουρή


Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή και τις συνεχόμενες SOLD OUT παραστάσεις, το βραβευμένο νεοελληνικό έργο του Γιωργή Τσουρή «170 τετραγωνικά», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, επιστρέφει για έναν τέταρτο και τελευταίο κύκλο παραστάσεων, από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια - Βολανάκης.


Η νέα δουλειά της εταιρείας θεάτρου MA NON TROPPO, μια ακόμη παράσταση συγκρούσεων και κωμικοτραγικών ανατροπών, κέρδισε κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή και χάρισε στον συγγραφέα και ηθοποιό Γιωργή Τσουρή το Βραβείο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ» για τον ρόλο του Γρηγόρη.


Τα «170 τετραγωνικά (MOONWALK)», με  άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό  ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές. Μια τραγωδία «για όλη την οικογένεια», με πρόσωπα της διπλανής μας πόρτας και καταστάσεις ακραίες και συνάμα αναγνωρίσιμες.


Τα πρόσωπα υποδύονται οι ηθοποιοί: Ήβη Νικολαΐδου, Θανάσης Ζερίτης, Ελένη Τσιμπρικίδου, Λυδία Γιαννουσάκη και ο Γιωργής Τσουρής.


Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.


Μια απογευματινή επίσκεψη - βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους, και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, απανωτές ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν έναν οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής, σε ένα «ρινγκ» 170 τετραγωνικών μέτρων.  Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;


Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…


Παραστάσεις:

Κάθε Κυριακή στις 21:00, Δευτέρα στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά χωρίς διάλειμμα


Τιμές εισιτηρίων:

18 ευρώ κανονικό στις τέσσερεις πρώτες σειρές και 16 ευρώ στην υπόλοιπη αίθουσα

13 ευρώ  φοιτητικό, ΑΜΕΑ και ανέργων (θα ζητηθεί στην εισοδο το αντίστοιχο πιστοποιητικό)


Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της παράστασης και για τις ανάγκες του έργου, οι ηθοποιοί καπνίζουν επί σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town